Wpis z mikrobloga

Cześć mirki, sprzedam auto.

Punto 2 po lifcie, 2004 rok, 1.2 60 kucy, 222 tys przebiegu.

Auto działa, jeździ, skręca, hamuje. Dużo było w nim ostatnio wymieniane, więc auto spokojnie jeszcze pojeździ. Do szczęścia potrzebuje wymiany progów, bo z lekka pordzewiały.

Elektryczne szyby, centralny zamek, immobilizer. Popierdółka, która mało pali, może komuś się przyda ;)

http://imgur.com/a/AGI5e

Do obejrzenia w Poznaniu.

#sprzedam #sprzedamopla
  • 9
@Szaber: Sorry, ale 3x tyle to mi w jakimś gównokomisie chcą dać :D Cena wyjściowa to 4 kafle.
@szaremyszki: Nie wiem ile kosztuje naprawa, jeszcze się tym nie interesowałem. Gdzieś czytałem, że może kosztować 500, a może i 1000 złotych, zależy jak dobrze i jak długo mają pożyć.
@szaremyszki: Mi też się wydaje, że cena nie najgorsza. Na początku przyszłego tygodnia będę jeździł czymś innym, więc zależy mi, żeby do przyszłego tygodnia go sprzedać. Jak się nie uda, to trudno, oddam go do komisu ;<
@samu: a te progi to tak fest dziury czy tylko koloru nabraly ? moze to wystarczy zeszlifowac i baranem pierdyknac ;) bo 12 lat to cos szybko na progi. Chyba ze FL ma jeszcze gorsze blachy niz zwykla dwojka
@szaremyszki: Z boku nabrały koloru, od dołu chyba jest kilka dziur. Prawdę mówiąc to nie wiem dlaczego tak pordzewiały, na osiedlu dwie osoby mają takie pontiaci i u nich progi jak nowe.

Z boku to nie wygląda tak źle, od dołu bez bicia się przyznaję, że nie zerkałem. Wolę napisać że do wymiany, niż komuś naobiecywać, że zeszlifuje i nie będzie problemu ;)