Wpis z mikrobloga

nsfw
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mr03: Domyslam sie, ale jak juz pokazuje c---i w Internetach to moglaby zadbac o siebie. Jak widze takie obdarciuchy to mam wrazenie, ze prysznica od kilku dni nie widziala.
  • Odpowiedz
@Inanis: Skoro nie ma 5 minut, żeby zmyć lakier to nie wiem, jak z czasem na prysznic.

Wygląda to brzydko i brudno. Jak Tobie się podoba to przecież możesz takie nosić.
  • Odpowiedz
@fryne_: Nie, że mi się podoba, tylko mi to nie przeszkadza. To jest takie d-----------e się dla samego d-----------a, bo oczywiście jak ktoś nie zmywa paznokci, to od razu się nie myję. Wrzuć na luz.
  • Odpowiedz
@Inanis: Skoro nie masz czasu ich zmyć jak odprysną to po co je w ogóle malować? Jak dbasz o siebie to rób to regularnie, a nie od święta. Może i się d---------m, ale drażni mnie takie niechlujstwo.
  • Odpowiedz
@fryne_: Ale czemu cię drażni? Nie możesz wrzucić na luz? Dbanie o siebie to pusty frazes, który g---o znaczy, bo jak tylko zrobisz coś nieidealnie to od razu spadnie na ciebie fala krytyki i czepialstwa (nieidealnie ułożysz włosy, pomalujesz paznokcie, makijaż czy c--j wie co).
  • Odpowiedz
@fryne_: Pani ze zdjęcia nie specjalnie musi martwić się o urodę paznokci z takimi cycuszkami. Więc wrzuć na luz. W końcu dbanie o siebie sprowadza się do wabienia osób płci przeciwnej. A poza tym nikt nie jest idealny ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz