Aktywne Wpisy
Koksixk +1
Ile piw może wypić osoba z mocną głową?
SawyerJ +201
Zna ktoś markę Dea? W lipcu lecę najpierw do Meksyku, później na południe. Znajomy stamtąd polecał mi bluzę tej marki do m.in. wypadów do dżungli.
Kupiłem, nie była tania, a jest mocno przeciętna, wrzucam zdjęciu.
Korzystał ktoś z produktów tej firmy? Sprawdzi się tam czy będzie to tylko zmarnowane miejsce w bagażu?
#meksyk #podroze #pytanie #pytaniedoeksperta #wakacje #swiat
Kupiłem, nie była tania, a jest mocno przeciętna, wrzucam zdjęciu.
Korzystał ktoś z produktów tej firmy? Sprawdzi się tam czy będzie to tylko zmarnowane miejsce w bagażu?
#meksyk #podroze #pytanie #pytaniedoeksperta #wakacje #swiat
- Puerto Rico
- Agricola
- Kawerna
- Pandemic: Legacy
- Time Stories
- Le Havre
- Cywilizacja: Poprzez Wieki
- Tajniacy
- Ticket to ride
czyli ogólnie większość to euro suchary ale są też pozycje nieco odmienne takie jak Pandemic, Time Stories czy Cywilizacja. Może coś byście podsunęli niekoniecznie dokładnie w tym samym klimacie co będzie b. dobrze działało na 2 osoby. Ja myślałem o Polach Arle ale to w sumie po raz kolejny to samo co w Le Havre, Kawernie, Agricoli.
#gryplanszowe #grybezpradu
@Patros: Próbowałem i mi się nawet nie podobało, mojej żonie na bank nie podejdzie.
@wwwacek: "co będzie b. dobrze działało na 2 osoby"
Wiem że wygląda jakbym strasznie marudził ale mamy sporo gier ogranych już i bardziej zależy mi na podpowiedziach z zakresu tegorocznych lub zeszłorocznych nowości.
Tzolkina mamy i lubimy
Osadników: NI mamy i średnio lubimy ;)
@Raziel92: No wygląda bardzo ciekawie, podesłałem małżonce. Dzięki :)
@Ciosam_sosne_buk_i_dab: Graliśmy, spoko nawet ale na dwie osoby nie chcemy kooperacyjnej.
@Randy_Marsh: Graliśmy, mieliśmy