Wpis z mikrobloga

Przyszła #wykopoczta od Mirka (ʘʘ)

Gałganie, czemu się nie podpisałeś? Paczucha jest super! Jest mi tylko przykro, że Twoja psina choruje (,) Benki powinny być zawsze zdrowe i żyć wiecznie.

Dziękuję za alkohol :) Piwo właśnie piję, bom styrana jak pies po robocie, a to miód na moją duszę. Sopliczki wypiję prawdopodobnie dopiero w sylwestra, bo już taki wiek, że się umiera po mocniejszym alkoholu ;< Jestem szczególnie ciekawa tej cytryny z miodem. Musi być mega.

Zakładka z Poznania sprawiła, że zrobiłam taką minę ---> () Staram się często czytać, więc na pewno będę z niej korzystać i powiem szczerze, że to najładniejsza zakładka jaką mam!

W ogóle to noszę się od pewnego czasu z zamiarem odwiedzenia Poznania bo nigdy nie byłam, ale zawsze COŚ. Muszę w końcu pojechać! Tym bardziej, że podarowałeś mi kalendarz z poznańskimi budynkami :) Jak tylko dojdę do tego jak się go stawia w pionie to obiecuję, że znajdę mu odpowiednie miejsce ʕʔ

Stara smycz poszła do śmieci, pora na nowy etap życia kluczy! Mam nadzieję, że nikt mnie nie pobije za poznańską smycz ;)

Wracając do listu, żałuję tylko, że taki krótki. Wiem, że gdybyś miał więcej czasu to napisałbyś więcej. Mimo wszystko bardzo mi się podobał, dziękuję za życzenia. Życzę Ci również wesołych świąt, zdrowia dla Ciebie i przede wszystkim Twojego pieska (mam nadzieję, że się ujawnisz i wyślesz zdjęcie Benka na pw ()) i więcej czasu na przyjemności, a nie latanie po klinikach :(
Pobierz Vydra - Przyszła #wykopoczta od Mirka (ʘ‿ʘ)

Gałganie, czemu się nie podpisałeś? Pa...
źródło: comment_oYvYSGGFFHksIplGDG6SePs44AaFTb4l.jpg
  • 2