Aktywne Wpisy
betonoweczolo +535
#wojna #ukraina
Ostatnie pare tygodni miałem przerwę od tagu. Czy mi się wydaje, czy #!$%@?ło tu onuc jak mrówków? No prawie każdy wpis albo jest wprost pro-rosyjsko-anty-Ukrainski, albo ma taki podtekst, albo ewentualnie w komentarzu jest jakaś odpowiedź z kremlowską narracją pod normalnym wpisem.
Gdzie się podział russiaHateClub? Gdzie rozkład jazdy? Jeszcze 2 miesiące temu takiego syfu tu nie było.
Ostatnie pare tygodni miałem przerwę od tagu. Czy mi się wydaje, czy #!$%@?ło tu onuc jak mrówków? No prawie każdy wpis albo jest wprost pro-rosyjsko-anty-Ukrainski, albo ma taki podtekst, albo ewentualnie w komentarzu jest jakaś odpowiedź z kremlowską narracją pod normalnym wpisem.
Gdzie się podział russiaHateClub? Gdzie rozkład jazdy? Jeszcze 2 miesiące temu takiego syfu tu nie było.
Wygryw_z_wyboru +162
W końcu po 5.5 msc czekania odebrałem swoją m340i. Przez cały ten czas miewałem w nocy koszmary czy oby na pewno wybrałem odpowiedni kolor. Na żywo wygląda obłędnie, jestem zadowolony ( ͡º ͜ʖ͡º)
#bmw #motoryzacja #samochody #chwalesie
#bmw #motoryzacja #samochody #chwalesie
- 30 czołgów
- 6 BMPs
- 6 122mm guns
- 7 23mm mounted technicals
- ATGMs
- amunicje(różny kaliber)
#is #isis #bitwaopalmire #syria
@2PacShakur
@ozo989
Jeśli oni tam zostawili 30 czołgów, to mogą spokojnie wystawić brygadę pancerną w tamtym miejscu. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Czy kiedykolwiek islamiści w jednym miejscu operowali min. 50 czołgami?