Wpis z mikrobloga

Jak umrę chcę by rodzina pochowała mnie głęboko w jakiejś jaskini przebranego za pirata dookoła wysypała kilka złotych monet a w kieszeni umieściła mapę ze skomplikowanymi wskazówkami prowadzącą do nieistniejącego skarbu na jakiejś małej wyspie na Północnym Atlantyku. Zdecydowałem.
WezelGordyjski - Jak umrę chcę by rodzina pochowała mnie głęboko w jakiejś jaskini pr...

źródło: comment_QcaWlug5Yrvd9S3BxnxXJjDBaMTbb5f5.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WezelGordyjski: Mam lepszy motyw na pogrzeb: Kazać kierowcy karawanu jechać coraz szybciej i szybciej, aż żałobnicy zaczęliby truchtać lub lekko biegnąć. I wtedy puścić z głośników muzyczkę z Benny Hilla.
realizta - @WezelGordyjski: Mam lepszy motyw na pogrzeb: Kazać kierowcy karawanu jech...
  • Odpowiedz
@WezelGordyjski: Zamiast tego zabetonują Cię w piwnicy, w przydługiej kurtce z lumpeksu z planem miasta, zużytym biletem, zaznaczonymi skrytkami do Geocachingu, 5 zeta w drobnych. Taki budżetowy Indiana Jones. It's something ;)
  • Odpowiedz
@WezelGordyjski: Ja z kolei zawsze śpię z XV-wiecznym mieczem w łóżku na wypadek gdyby p--------ł we mnie meteor albo dom się zawalił. Jeśli tak się stanie, za 500 lat odkopią mój szkielet wojownika i postawią na wystawie w muzeum.
  • Odpowiedz