Aktywne Wpisy

Pomorski_Wilk +11
#famemma Niestety obejrzałem tłumaczenia tego debila Wardęgi w sprawie pobicia Stuu na Wyspach - jak bo pobili i przekazali policji, to nie było pobicia, tylko "zatrzymanie obywatelskie". Jak polska policja nie wydała listu gończego to przestępcami są oni, a nie Stuu. Z całym brakiem szacunku dla Stuu, ale jak tak pójdzie, to Wataha czy fani Knopersa będą terroryzować innych ludzi, bo powodem będzie krytyka ich idola

Puszczanin +9
Za pobicie Stuu odpowiadają Wardęga i Konopski. I nie, nie bronię tutaj pedofila (tym bardziej, że nikt nie został skazany, a więc jest niewinny) tylko cywilizacji łacińskiej. Od krajów Trzeciego Świata odróżnia nas to, że każdy ma prawo do sprawiedliwego sądu, a na naszych ulicach nikogo się nie kamienuje jak w dziczy. Naprawdę chcecie scen z Brazylii, Indii i innych Bangladeszy?
Mam nadzieję, że sebki z Luton odpowiedzą za przestępstwo, którego się
Mam nadzieję, że sebki z Luton odpowiedzą za przestępstwo, którego się

* CodeShool - polecam na początek, chociaż to samo znajdziecie na stronie AngularJS2 za free
Następnie mogę polecić Pluralsight a zwłaszcza formularze
Po przerobieniu tych kursów polecam przeglądnąć np gotowy szablon
Wszystkie kursy z Lynda.com serdecznie odradzam!
Na dniach sprawdze kurs ze strefakursow.pl
Komentarz usunięty przez autora
jestem juz po kursie angulara ze strefy kursów.
Na początek należy powiedzieć że kurs jest pod wersje 2.0 beta 5 (obecna wersja to 2.2) a między beta 5 a 2.2 było kilka RC oraz break pointów, zmiany w nazewnictwie komponentów, modułów, itp itd.
Co do kursu:
jeżeli ktoś woli kurs po polsku poniewaz nie bardzo jest into inglisz to można się nad tym