#gearbest #planetplus #givingassistant Cześć, który z cashbacków jest najbardziej opłacalny za zakup z gearbest? nie mam na żadnym konta. Głównie kupuje na Banggood, Aliexpress ,rzadko na Gearbes, ale tym razem rzucam sie na #ilifea4.
@BozenaZDziecmi: uu będziesz miał spam na pw, żeby z linku się zarejestrować. Bież pod uwagę topcashback nie z uk tylko z usa. 10$ na start. Planeta plus działa już dobrze, kiedyś były problemy. Ja mam konto na givingassistant, planetaplus, topcashback. Zależy gdzie robię zakupy.
@BozenaZDziecmi: Hmm ja mogę Ci tylko polecić giving assistant, tylko dlatego że w 100% pewny serwis i nie ma z nimi problemów. Jak cashback się nie naliczy to Ci naliczą ręcznie i tyle :) Zawsze wypłacają po 2 miesiącach.
@Dezynwoltura: Widziałem właśnie, ale to nie tylko Ty miałeś z nimi problemy ( ͡°ʖ̯͡°) Dlatego się trzymam giving assistant, a w przyszłości mogę sprawdzić tego ebates :) @wielbiciel_dzemu_truskawkowego: Sklepy płacą tym serwisom hmm prowizję, a oni część tej kasy wypłacają nam :)
#planetplus
#givingassistant
Cześć, który z cashbacków jest najbardziej opłacalny za zakup z gearbest? nie mam na żadnym konta. Głównie kupuje na Banggood, Aliexpress ,rzadko na Gearbes, ale tym razem rzucam sie na #ilifea4.
Dlatego się trzymam giving assistant, a w przyszłości mogę sprawdzić tego ebates :)
@wielbiciel_dzemu_truskawkowego: Sklepy płacą tym serwisom hmm prowizję, a oni część tej kasy wypłacają nam :)
@ptasiek2: buehehhe ja też chce kod :D
Na TC chwilowo chyba nie dają 10 za rejestracje