Aktywne Wpisy
Roess +41
Zbiornik w Raciborzu oddany w 2020 r. ale nieeeee... pis nie budował wałów xxxDDDD
#powodz
#powodz
JeszczeZyje +40
#powodz to ten zbiornik Racibórz łapie wodę co idzie z Czech ale teraz na Wrocław idzie to całe g---o z lewej?
#rakcontent #tinder #bekazpolskirazem #heheszki
ale raczysko
Komentarz usunięty przez autora
Bardziej mi żal tych co szukają po tinderach niż tych co dają tam jasne zasady.
Ci pierwsi są totalnymi przegrywami, ci drudzy przynajmniej wiedzą czego chcą ;-)
Komentarz usunięty przez autora
@Sig_mar: Nie... Ja to widzę tak; Panienki przedstawiają swoje "walory" i stawiają "wymagania" a przeglądający faceci sprawdzają jakie warunki spełniają. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niech się obie grupy dobrze bawią jednak moim zdaniem to te panienki są jednak trochę górą w tym całym interesie.
No a że są górą to wiadomo - jak pisze do takiej 100+ napaleńców, to i "wymagania" jak i idiotycznie podniesione poczucie własnej wartości skacze.
@Sig_mar: No a cóż innego. Prosta transakcja wiązana. Ty dajesz to i to, ja daję to co widzisz na zdjęciu.
Zero romantyzmu ale przynajmniej jasne.
Szkoda, że smartfona nie mam, bo ten cały Tinder to chyba bez niego nie da rady, co?
Aż bym poprzeglądał, bo mi smaka na niezłą patologię narobiliście tym tagiem. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡°
@Sig_mar: Aż tak ciekawy nie jestem a i Windowsa nie mam.
Jeśli komuś to odpowiada... Ja nie rozumiem zupełnie idei szukania partnera przez internet za pomocą zdjęcia. Przecież tu wiadomo o co chodzi. W życiu też oczywiście wygląd brany jest pod uwagę ale jeszcze są jakieś
I nie napiszę, bo wrzucanie profilowego z tym z------m filtrem o czymś już świadczy...