Wpis z mikrobloga

Cześć sportowe świry, północ już blisko więc za chwile rusza kolejny kolejka NBA. Po wczorajszym 2/2 głodni gry ruszamy dalej. Dzisiaj spora ilość meczów i ode mnie 3 typy. Od dzisiaj zamiast pisać będę wrzucał graficzke prosto z beta, myślę że będzie ok.

Kilka słów o typach. Miami nie gra nic ciekawego. Same nazwiska nie robią wielkiego wrażenia. Cavs natomiast po 3 porażkach z rzędu wygrali bardzo ważny mecz z Raptors a potem zlali Knicksów. Dzisiaj być może bez Kevina Love, to się okaże, ale to otworzy więcej czasu dla Thompsona i doświadczonego Frye'a, którzy z takim przeciwnikiem jak Heat nie obniżą jakości. -6,5 niby sporo, ale Cavs u siebie i to stawia kropke nad "i".

Mavs tankują i nie ma co się oszukiwać. Sezon jest już w tej chwili stracony, nie będą to tak spektakularne porażki jak Philly przez ostatnie lata, ale po cichu zaatakują top 3 w drafcie. Pacers natomiast muszą wygrywać takie spotkania by być jak najwyżej w tabeli PO. Wszyscy zdrowi, Indiana jedzie do Dallas po W.

Kurs na Bucks zaskoczył mnie bardzo. Atlanta gra bez szału, ostatnio raczej więcej porażek niż zwycięstw a i styl nie zachwyca. Bucks prowadzeni przez Anteto... wiadomo kogo grają ładnie dla oka i przede wszystkim skutecznie, a sam Greek Freak pokazuje że na przestrzeni kolejnych lat może rozwinąć się w zawodnika walczącego o MVP. Warto zagrać dla samego kursu.

Zapraszam do komentowania i wrzucania swoich typów i oczywiście nie zgadzania się ze mną. Powoli kminie nad swoim tagiem ale póki co.

#bukmacherka
Pobierz mihaaaa - Cześć sportowe świry, północ już blisko więc za chwile rusza kolejny kolejk...
źródło: comment_c8Bny6XHVZ9wcsoszmJp0owwzFVB6Frn.jpg
  • 3