Wymiencie mi wszystkie agencje pracy za granicą. Obojętne gdzie. Co załatwiają pracę, pokryją wyjazd pracownika z Polski do kraju zatrudnienia. Pozwolą mu mieszkać w swoich hotelach pracowniczych czy jak oni to nazywają. I wszystko sobie odciągną od pierwszej pensji pracownika. Bardzo was prosze. Mam dosyć przebywania w tym kraju i zamierzam go opuścić. Chodzby nawet jutro rano. #emigracja #pytanie #praca
@Oczko: nie dzięki. To już przerabiałem raz. Wiem czym to pachnie i się kończy. Pierwsze wyrosłem z tych bezsensownych rzeczy. Drugie będę żyć chodzby tylko po to by ludzi #!$%@?ć
@Kurajmo adecco, dla wszystkich baranow co jezdza robic na czarno i mieszkaja w 10 w kontenerze soczysta pomarancza w zeby. Wszystko ogarniaja na starcie co jest mega wazne dla kogos nowego. Pozdrawiam.
Maly szczegol, trzeba byc fachowcem w danym zawodzie.
@Kurajmo: Ja wyslalem do randstad CV to jak narazie nie odpowiedzieli.Robilem swego czasu w zakladzie w PL gdzie oni byli i stad ich znam.Nie slyszalem zeby mieli jakies negatywne opinie chociaz na necie mieli gorsze.Sa jeszcze agencje widma co jak wyslesz CV to niewiadomo co sie z tym pozniej dzieje @ReFree: A jakies produkcje spozywcze?
Obojętne gdzie.
Co załatwiają pracę, pokryją wyjazd pracownika z Polski do kraju zatrudnienia. Pozwolą mu mieszkać w swoich hotelach pracowniczych czy jak oni to nazywają.
I wszystko sobie odciągną od pierwszej pensji pracownika.
Bardzo was prosze.
Mam dosyć przebywania w tym kraju i zamierzam go opuścić. Chodzby nawet jutro rano.
#emigracja #pytanie #praca
Wiem czym to pachnie i się kończy.
Pierwsze wyrosłem z tych bezsensownych rzeczy.
Drugie będę żyć chodzby tylko po to by ludzi #!$%@?ć
Maly szczegol, trzeba byc fachowcem w danym zawodzie.
@ReFree: A jakies produkcje spozywcze?