Aktywne Wpisy

Kami123x +13
Jak ktoś jest taki mądry to niech do Tarnowa przyjedzie i niech że mną pogada, chętnie mu pokaże noclegownie o 20. I jeszcze potwierdzić mogą że tam codziennie przychodzę, wszystkie papiery mają. Śmiało zapraszam hejterów z dupy. Bo każdy kozak jest gdy siedzi w domu przed kompem i tylko hejtuje. W dupie byli i gówno widzieli..
1 po pierwsze nie mam zamiaru opuszczać Tarnowa, bo mam tu dziewczynę, nie mam zamiaru jej
1 po pierwsze nie mam zamiaru opuszczać Tarnowa, bo mam tu dziewczynę, nie mam zamiaru jej
VerSus146 +514
#sfd Żarłem ich kreatynę 5g/dzień od 6 miesięcy. przyrosty mega, zobaczymy wyniki badań. Więcej info dziś wieczorem, jutro idę sikać do kubka - dziś niestety już szczałem i nie będzie dobrych wyników. ( ͡° ʖ̯ ͡°)

#javascript #naukaprogramowania
div:not(:last-child)Teraz szukam, czy da się z konkretnych zdjąć
Oczywiście jQuery jest tu tylko dla skrócenia zapisu:
$('htm').click(() => funkcjazamykającaMenu())
$('#menucontainer').click((event) => event.stopPropagation());
Pierwsze to event na cały html, który przy kliknięciu np. na diva poprzez event bubbling leci do tagu html z racji, że jest jego parentem (działa też w drugim kierunku - na child'a). Drugie to podpięcie click eventu, który wyłącznie zablokuje propagację informacji o kliknięciu. Dzięki czemu event click nie dociera z #menucontainer do parenta
$(document).on('click', function(event) {
if (!$(event.target).closest('#menucontainer').length) {
// Hide the menus.
}
});
ew. czymkolwiek stąd: https://css-tricks.com/dangers-stopping-event-propagation/
przy czym to jest faktycznie sprawdzanie każdego clicku. (zaznaczam, że wszystko leci w jQ na stronie)