Wpis z mikrobloga

@Sad_Statue: Jest w nim coś ciekawego online, jakieś rzeczy do pobrania, czy coś? Zastanawiam się czy kupować, dla singla na pewno, ale to mogę mieć udostępnione prawdopodobnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Dpdp: Można spokojnie grać w singlu, ale masa fajnych rzeczy jest online - rankingi, kontrakty, nieuchwytne cele, regularnie jakieś nowe wyzwania dają i tak dalej. Nigdy nie włączyłem trybu offline szczerze mówiąc, więc nie wiem dokładnie czym to się różni, ale ogólnie polecam kupić jak lubisz Hitmana i/lub skradanki, bo po prostu fajnie się gra.
@Dpdp: To Ci jeszcze poradzę wyłączyć sobie w opcjach dokładne wyświetlanie drogi w tak zwanych "możliwościach" czy inaczej "opportunities". One prowadzą gracza za rączkę do jednego ze sposobów jak dostać się do celu lub go zabić.

Generalnie ja gram tak (i polecam ten sposób), że je i wszystkie wyzwania ignoruję za pierwszym podejściem i po prostu sobie każualowo przechodzę mapę po raz pierwszy. Za drugim razem staram się zrobić wszystkie opportunities
@Sad_Statue Dzięki za te opportunities. Potraktuje jako pomoc gdybym gdzieś czegoś nie potrafił przejść(ale pewnie prędzej spróbuje wszystkich wystrzelać), ale ogólnie lepiej bez takich wskazówek ( ͡° ͜ʖ ͡°)