Wpis z mikrobloga

@Gaboleusz: Ja pamietam jak mrozilem chleb testowy zeby dluzej wytrzymal i potem nie chcialo mi sie go odmrazac to taki zamarzniety wrzucalem do opiekacza, a ze byl zamarzniety to byl twardy i nie chcial sie domykac. Dlatego chcialem domknac na sile i opiekacz sie rozpierdzieil na 2 czesci xD
  • Odpowiedz
@Gaboleusz: Pro tip - jak już ułożysz tosty, to złap uchwyt jedną ręką "od środka" (wierzchem dłoni w stronę opiekacza) kładąc "podbicie" na górnym elemencie, a palcami zahaczając dolny element. Dociągnij używając siły górny element do dolnego, chwilę przytrzymaj i dopiero wtedy użyj spinki. Powinna wejść bez żadnego problemu i dzięki temu nigdy się nie urwie. To samo przy odpinaniu - najpierw złap uchwyt ręką, potem odepnij spinkę.

I tak to
  • Odpowiedz
@Kielbasiarz: To podobnie kiedyś #!$%@?łem bułke z serem do tostera, była stara więc twarda, zaciskałem ile bozia sił w łapy dała i cała rączka od tostera(metalowa) się odłamała xD
Przyklejone przezroczystą taśmą działa do dzisiaj
  • Odpowiedz