Aktywne Wpisy

xionacz +1003
źródło: temp_file4767351239793269327
Pobierz
mirko_anonim +9
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam 25 lat; od zeszłego roku sponsoruję studentkę medycyny, którą poznałem na grupie na FB. Dziewczyn chętnych do takiej relacji było mnóstwo - wybrałem taką, która była najbardziej pozytywnie nastawiona. Wcześniej u mnie leciała albo samotność, albo #divyzwykopem (ale to był bardzo krótki epizod kilku takich wypadów), albo próba budowy "normalnej relacji", co jest ekstremalnie upokarzające i upadlające, jeśli nie jest się 8-9/10 z wyglądu. Po prostu nie ma
Mam 25 lat; od zeszłego roku sponsoruję studentkę medycyny, którą poznałem na grupie na FB. Dziewczyn chętnych do takiej relacji było mnóstwo - wybrałem taką, która była najbardziej pozytywnie nastawiona. Wcześniej u mnie leciała albo samotność, albo #divyzwykopem (ale to był bardzo krótki epizod kilku takich wypadów), albo próba budowy "normalnej relacji", co jest ekstremalnie upokarzające i upadlające, jeśli nie jest się 8-9/10 z wyglądu. Po prostu nie ma

czysty lod
(✌ ゚ ∀ ゚)☞
#lublin
źródło: comment_9VkQy9ORFdcJYIY4JjoBCQnkF1WOr9rI.jpg
Pobierznie jestes sama. mi sie rowniez zdarzylo, nie moglem sie powstrzymac przed smiechem. pojechal rower, a ja za nim. (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@alejandra15: Sądząc po zdjęciu OP się już zdążył na tym rowerku wywalić, dlatego wrzucił tu to zdjęcie ku przestrodze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
niedlugo bedzie coilair, ta vanilla r to straszny śmieć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
zanim ogarnalem tego Drop Offa do stanu uzywalnosci to był DJIII z 2004 roku
źródło: comment_yyWHCucyQ57QwVD9tX4FZUxxbajkfTHb.jpg
Pobierzźródło: comment_8d2vwY47fJxZS1IairIIKuGCj22SrIHi.jpg
Pobierz