Aktywne Wpisy

WiesniakzPowolania +893
Co sie narobiło Mirki i Mirabelki
Do tej pory myślałem, ze będę miał bliźniaki. Doktor nas wezwał na powtórzenie badań prenatalnych bo coś mu sie nie podobało poprzednio i chciał powtórzyć.
Pojechaliśmy z duszą na ramieniu.
I wiecie co ?
Teraz przez najbliższe kilkanaście lat czeka mnie hałas, ciezka praca i bieda.
Ale nic to. Byle zdrowe były.
W sumie zawsze chciałem mieć dużą rodzinę 乁(♥ ʖ̯♥)
Do tej pory myślałem, ze będę miał bliźniaki. Doktor nas wezwał na powtórzenie badań prenatalnych bo coś mu sie nie podobało poprzednio i chciał powtórzyć.
Pojechaliśmy z duszą na ramieniu.
I wiecie co ?
Teraz przez najbliższe kilkanaście lat czeka mnie hałas, ciezka praca i bieda.
Ale nic to. Byle zdrowe były.
W sumie zawsze chciałem mieć dużą rodzinę 乁(♥ ʖ̯♥)
BartoszCebularczyk +547
No jest wszystko w porządku, jest dobrze, dobrze robią, dobry przekaz leci.
#inflacja #bekazlewactwa #wybory
#inflacja #bekazlewactwa #wybory

Gdybyście mieli problemy z wieszającym się telefonem to polecam King Root, który sam odblokowuje telefon bez naszego udziału. Jedynym warunkiem koniecznym do tego jest dostęp do internetu. Mój telefon nawet nie wymagał resetowania. Następnie wystarczy użyć programu L Speed żeby przy pomocy kilku kliknięć wyraźnie przyspieszyć telefon. Nawet o 100%. Gdyby to jednak było mało możecie użyć też programu Root Buster oraz Clean My Android, chociaż w zasadzie King Root instaluje się razem z Purify, który jest swego rodzaju programem czyszczącym pamięć telefonu. King Root ma jeszcze kilka fajnych funkcji. Pozwala na usunięcie/wyłączenie niechcianych aplikacji, które były od nowości w telefonie, a których normalnie nie można usunąć. TRWP jest za to świetnym programem do wykonywania kopii zapasowych i instalowania modów. Testowałem wiele aplikacji ale te mi najbardziej przypadły do gustu także polecam.
Lepiej jakiś syf zainstalować. Parę minut telefon szybciej chodzi.
A potem znowu zmuły itp.
I płacz że dane wykradają. Niż zrobić jak człowiek debranding, wywalić usługi Google. Pozamrażać co się da. A resztę wyrzucić ręcznie przy pomocy root Explorer. Do czyszczenia to jest sd maid. A nie jakieś chińskie wynalazki.
Zobaczymy jak długo będzie ten telefon smigac