Wpis z mikrobloga

@Hfishman1: @astri: ale ja mam pytanie czy są jakieś gry z prawdopodobieństwem podobnym do ruletki. Tam są czarne i czerwone. mają prawdopodobieństwo niewiele mniej niż 50%. czy są jeszcze jakieś takie gry? oczywiście takie w których możemy kontrolować wysokość stawki żeby iść progresją.
  • Odpowiedz
@bordozielonka: ja grałem zakłady bukmacherskie, jeden na dzień i 7 pod rząd trafiłem i jakoś udało się z 45 zł zrobić 3K ale to rzetelnie analizowałem, kilka razy była sraczka czy wejdzie
  • Odpowiedz
  • 0
@bordozielonka ja grywam progresją na tuzinach/rzędach. Zaczynam gdy padnie 4 razy ten sam rząd/tuzin i progresywnie zwiekszam stawkę na pozostałe rzedy/tuziny jeżeli nie wejdzie. Ale to na małych stawkach, bardziej dla zabawy. 20-30zl dziennie na + wystarczy
  • Odpowiedz
@maniok: na tuzinach i rzędach nie musisz za każdym razem zwiększać stawki. zauważ że jak raz postawisz 1 żeton i przegrasz, a za drugim razem postawisz znowu 1 żeton i wygrasz to nadal będziesz 1 żeton na plus.
  • Odpowiedz
  • 1
@bordozielonka betsson po 50groszy. Ale jak już mówiłem to tylko dla zabawy po 20-30zl jak wpadnie to kończę zabawę. Dziś akurat ukulałem 50, wystarczy się trzymać stawek i cierpliwie klikać
  • Odpowiedz