Aktywne Wpisy

dom_perignon +345

Kadet20 +52
Nie jestem pierwszy który to powie, ale no nie czaję fenomenu tej piosenkarki. Jest gwiazdą, niektóre jej piosenki nawet są spoko (ale nie te z radia bo są przeruchane do porzygu) i fajnie się ich słucha, ale żeby aż taaak?
Pytam serio, bez ofensywy, wielu się ze mną nie zgodzi i powie że pierdziele głupoty, ale takie moje odczucia.
Dla mnie jedna z wielu znanych piosenkarek, która robi znaną i popularną muzykę
Pytam serio, bez ofensywy, wielu się ze mną nie zgodzi i powie że pierdziele głupoty, ale takie moje odczucia.
Dla mnie jedna z wielu znanych piosenkarek, która robi znaną i popularną muzykę
źródło: z30066370AMP,Taylor-Swift-zapowiedziala-nowa-wersje-swojego-hit
Pobierz

Czy da radę przenieść dane aplikacji? ( Sprawdzałem Ustawienia -> Aplikacje i na poszczególnych aplikacjach nie było opcji "Przenieść na kartę sd" )
Drugie pytanie - jak usunąć ikony z pulpitu ( mogę je przenieść na inne pulpity ale nie mogę przeciągnąć na kosz )
Trzecie - da radę usuń chrome, google filmy itp? W google play w moich aplikacjach nie ma, w aplikacjach systemowych tylko mogę zatrzymać i zamknąć
Czwarte - jest jakaś apka która pozwoli zrobić kopię zapasową ustawień telefonów, danych, kontaktów, sms i zgrać na kartę sd / mojego dropboxa? Szukam alternatywy dla chmur.
#xiaomi #miui #android
I jeszcze jedno jak zrobić katalogi takie jak są domyślnie na pulpicie do "Google", "Narzędzia", "Polecane" ?
@Lewo: