Aktywne Wpisy
KaroIex +54
Właśnie zostałem wrogiem publicznym numer 1 wśród znajomych
Dopiero zacząłem pierwszą pracę, nie powiem, jest całkiem nieźle jak na początek.
Ale do rzeczy, wygadałem się, że za mieszkanie płacą mi rodzice (po prostu chcą mi pomóc mówili, że będą mi płacić, dopóki studiuje a został mi jeszcze rok studiów, jak nie pracowałem tylko studiowałem to oni mnie utrzymywali)
No i się zaczęło ogólne oburzenie, że jak tak można, że jestem maminsynkiem, nie
Dopiero zacząłem pierwszą pracę, nie powiem, jest całkiem nieźle jak na początek.
Ale do rzeczy, wygadałem się, że za mieszkanie płacą mi rodzice (po prostu chcą mi pomóc mówili, że będą mi płacić, dopóki studiuje a został mi jeszcze rok studiów, jak nie pracowałem tylko studiowałem to oni mnie utrzymywali)
No i się zaczęło ogólne oburzenie, że jak tak można, że jestem maminsynkiem, nie
placebo_ +69
#ukraina ja tylko pragnę przypomnieć że gdyby nie opór Ukrainy w pierwszych dniach wojny to mielibyśmy już dawno przymusową służbę wojskową, kilkaset km granicy z rosją, a inwestorzy uciekaliby z Polski gdzie pieprz rośnie. Powinniśmy Ukraińców po butach całować, a nie bawić się w jakieś wołynie, bo zrobili dla nas więcej niż my dla nich #wojna
#neuropa #bekazprawakow
Wyjątkowo podpiszę się pod tę bekę, bo mogli by sobie to darować te opaski.
Komentarz usunięty przez autora
º ͜ʖº
nigdy nie słyszałem żeby tęczowe organizacje wyszły z taką inicjatywą, może coś wiesz na ten temat?
Narodowcy, ateiści, środowiska lgbt, wyborcy PiSu czy PO, mężczyźni i kobiety w całej Polsce każdego dnia udzielają się charytatywnie.
Tylko ktoś kompletnie wyprany z RiGCZ-u może sugerować, że tego typu pomoc
choćby taka fundacja Jolanty Kwaśniewskiej która pomagała robić wizerunek mężowi prezydentowi.
"Białostocki ONR przygotował paczki dla biednych dzieci. Rozdawał je Mikołaj z opaską z Falangą. Nie moja ideologia, nie moja estetyka, nie moi koledzy (no ok, jest kilka wyjątków, pozdrowionka).
Wybuchł skandal. "Czy naprawdę od małego dzieci muszą stykać się z ksenofobicznym nacjonalizmem?"
Nosz #!$%@? mać. Chłopaki się postarali, zainwestowali swój czas, swoje pieniądze, zrobili dobrą robotę, a obrońcy demokracji zaczęli się dojebywać do "znaczka nienawiści". Otóż nie moi drodzy.