W zeszłym tygodniu (czwartek 01.12, godz 7:45) znalazłem 8 GB kartę kingston na przystanku tramwajowym Legionów. Na karcie są zdjecia z wakacji młodej pary ( na oko macie 20 lat ) robione aparatem Nikon D80 , byliście na Wyspach Kanaryjskich na Gran Canarii, jeździliście czarnym Seatem Leonem, a powrót mieliście najprawdopodobniej przez Glasgow. Chłopaku - jestes krótko ściętym blondynem, nosisz okulary i na oko wyglądasz mi na Mirka ( ͡°͜ʖ͡°) a Ty dziewczyno masz blond włosy do ramion i wyglądasz na Mirabelke. Proszę Was o wykop efekt, niech ci ludzie odzyskają swoje zdjęcia z wakacji !
@emkape: może chciał ją komuś przekazać. Zazwyczaj jak sobie zgrywasz zdjęcia z aparatu z karty to raczej nie na inną kartę a na kompa / pena /cd / chmurę
@emkape: patrząc na to ze to może byc jedyna kopia, myśle ze robie w pewnym stopniu ukłon w ich stronę. Sam nie miałbym problemu z taka forma szukania właściciela karty w odwrotnej sytuacji. Ale nie, lepiej nie robic nic i narzekać.
@emkape: wiadomo ze to stronka ze śmiesznymi obrazkami, a nie portal do poszukiwania zaginionych. Tymi dwoma fotkami tylko zwiększam zasięg posta. Moze byc taka sytuacja, ze ktos zna te dziewczynę, a nie zna chłopaka. Poza tym nie ujawniam ich tożsamości. Tylko chce aby ta karta wróciła do nich. I tyle.
W zeszłym tygodniu (czwartek 01.12, godz 7:45) znalazłem 8 GB kartę kingston na przystanku tramwajowym Legionów. Na karcie są zdjecia z wakacji młodej pary ( na oko macie 20 lat ) robione aparatem Nikon D80 , byliście na Wyspach Kanaryjskich na Gran Canarii, jeździliście czarnym Seatem Leonem, a powrót mieliście najprawdopodobniej przez Glasgow. Chłopaku - jestes krótko ściętym blondynem, nosisz okulary i na oko wyglądasz mi na Mirka ( ͡° ͜ʖ ͡°) a Ty dziewczyno masz blond włosy do ramion i wyglądasz na Mirabelke. Proszę Was o wykop efekt, niech ci ludzie odzyskają swoje zdjęcia z wakacji !
Komentarz usunięty przez autora
No inb4 wciąż trwa.
@Talerzpozywnejzupki: byłem tam, ale akurat wtedy jej nie spotkałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)