Wpis z mikrobloga

@sztajek: jak przyjdziesz na mój lot 20-15 minut przed odlotem to może polecisz, jak przyjdziesz 14:59sek nie lecisz No mercy! Jeśli będziesz w grupie ostatnich 50 osób ze 150, zabiorę twoja torbę podręczna poleci ale nie w kabinie, jeśli będzie za duża zapłacisz jeszcze mi za to. Co jeszcze cię interesuje?
@marekmarecki: nie chce sie czepiać, ale to chyba wie większość z osób latających;) chodzi mi o jakies nietypowe sytuacje, zabawne, niebezpieczne... Moze kogoś AT wyprowadzało z samolotu, a może jakiś pijany różowy biegał bez stanika? Chyba czasami cos się u Was dzieje ciekawego. Jakiś prezydent przyleci, moze gwiazda filmowa?

Wołam tagi #groundhandling #lotnictwo może ktoś podziela moje zdanie.
@sztajek: Whitney Houston, Amy Winehouse z żyjących fat joe. Aresztowali 2 pijanych pilotów przed lotem było w gazecie wiec żadna tajemnica. Inny pilot walna pięścią w twarz TCO podobno czekali długo na podstawienie korytarza. Całkiem niedawno gościu się rozebrał w ramach protestu ze mu zabrali torbę nie poleciał ani on ani torba, ale to nie było u nas. Aresztowali paru gości za przemyt narkotyków jeden się zabił... tak się żyje panie