Wpis z mikrobloga

  • 1
@PanRzeznik69 mon'owskie?
@Mageronik szanuje ( ͡ ͜ʖ ͡)
@doosan różowy co je flaczki to dobry różowy
( ͡º ͜ʖ͡º)

@felixos wincyj pieprzu!!!
@mrbarry wczoraj gotowałem rosół z kurczaka i indyka, miałem golonki z indyka i korpus z kury, dużo mięsa z kurczaka i z indyka, na tych golonkach to chyba z 1kg było ( ͡° ͜ʖ ͡°) ja
  • Odpowiedz
@Wi3rzbek: Zależy czy są dobrze zrobione. Tak samo z karpiem. Ludzie tutaj za 3 tygodnie będą miauczeć, jaki karp niedobry. Bo jak jadłem jakieś źle przygotowane karpie zalatujące gównem u dalszej rodziny, to jak to można lubić. A jak się przygotuje dobrze, to sam potrafię do sylwestra zjeść kilka kilo karpia.
  • Odpowiedz