Aktywne Wpisy
Mega_Smieszek +128
Kagernak +215
Wizyta Dudy i Tuska w Waszyngtonie, ja to olewałem bo uważałem, że to tylko kurtuazyjna wizyta lub po prostu Amerykanie chcą nas pouczyć, tak też widziałem w różnych przewidywaniach co to będzie. Parę minut temu patrzę sobie co tam nudnego powiedzieli.
A tu Biden...
JEB 2 MILIARDY POŻYCZKI! MAMY TEŻ PRAWIE 100 SZTUK HELIKOPTERÓW NA SPRZEDAŻ! CO? MAŁO? A MACIE JESZCZE 1700 RAKIET Z CZEGO KILKASET O TAKIM ZASIĘGU, ŻE OSTRZELAĆ SOBIE
A tu Biden...
JEB 2 MILIARDY POŻYCZKI! MAMY TEŻ PRAWIE 100 SZTUK HELIKOPTERÓW NA SPRZEDAŻ! CO? MAŁO? A MACIE JESZCZE 1700 RAKIET Z CZEGO KILKASET O TAKIM ZASIĘGU, ŻE OSTRZELAĆ SOBIE
Nie to zebym miał z tym problem. Po prostu zżera mnie ciekawość. Dlaczego kobiety szybciej przechodzą na emeryturę skoro żyją statystycznie dłużej? Bo dlaczego tutaj feministki nie podejmują walki jakoś się domyślam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Akayari: A faceci na nie zarabiają( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Shanny: heh z tego co wyliczylem moja mama a babcia mojej siostrzenicy przejdzie na emeryture w momencie gdy jej wnuczka juz bedzie pelnoletnia :D
"Kobieta wypracowuje rocznie w domu 100 k zł sprzątając piorąc itd."
8,3 k na rękę na pół etatu. Mogę wtedy się zajmować nawet dwoma gospodarstwami :D