Aktywne Wpisy
mirko_anonim +17
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nie rozumiem co ludzi tak ciągnie do mieszkania w bloku w mieście.. co wy robicie w tych blokach jak jest tak ciepło jak teraz? a przecież będzie jeszcze cieplej. Najczęściej wybierany metraż bloku to pomiędzy 35-50 m2 (dane z 2023) no super wygoda xD. Nie wywiesicie też prania na balkonie, nie zrobicie grilla, nie puścicie muzyki. Często deweloper nie pozwala w ingerencje projektu, więc nawet balkonu sobie nie ozdobicie
Nie rozumiem co ludzi tak ciągnie do mieszkania w bloku w mieście.. co wy robicie w tych blokach jak jest tak ciepło jak teraz? a przecież będzie jeszcze cieplej. Najczęściej wybierany metraż bloku to pomiędzy 35-50 m2 (dane z 2023) no super wygoda xD. Nie wywiesicie też prania na balkonie, nie zrobicie grilla, nie puścicie muzyki. Często deweloper nie pozwala w ingerencje projektu, więc nawet balkonu sobie nie ozdobicie
smuteczek2000s +18
Dzień dobry
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
Piszę od jakiegos czasu z różowym, spotkałem się z nią parę razy. Ogólnie wszystko wygląda na bardzo dobrą drogę do wyjścia z #tfwnogf ... Aż do dziś bo nie wiem co się #!$%@?ło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Rozmowa z przed 10 min SMS: Ja (J), Różowa (R):
R: Kiedy jedziesz do domu?
J: Dziś wieczorem bo muszę załatwić parę spraw to sie wyśpię u rodziców i nie będę musiał jechać a samego rana.
R: Pozdrów rodziców Jak będziesz w domu :)
J: Będą się dopytywać: co to za Mirabelka? Gdzie ją poznałeś? Twoja dziewczyna? Ładna? Pokaż zdjecie.
R: hahahha a jako, ze ja to nic to lepiej nie pozdrawiaj i nic o mnie nie mów może.
J: Ale ja nie lubię takich tekstów, mimo, ze są w żartach.
R: Ciekawe dla kogo to są żarty...
J: Na pewno nie dla mnie.
R: Dajmy sobie spokój, to nie ma sensu.
J: A doszłaś do takiego wniosku booo?
R: Bo tak?
J: Bo Ci powiedziałem, że nie lubię takich tekstów? Nie lubię jak ktoś siebie obraża.
R: Nie chcę się denerwować, nie pisz do mnie.
J: Ty tak serio? Nie ogarniam co tu się stało.
I tyle, nie odzywa się. Przetłumaczy ktoś? Bo ja nic z tego nie wiem
Chciałbym coś z tego zrozumieć :)
Komentarz usunięty przez autora
czyli to, że ona jest nikim nie jest dla ciebie żartem xD