Mam podany numer Gadu-Gadu w profilu. Napisał do mnie jakiś mirek podający się za Mariano Italiano. Zaskoczona,że napisał do mnie bordo, śmieszkowałam sobie z nim ale coś mnie tknęło i poprosiłam o potwierdzenie autentyczności czyli - zaobserwowanie profilu ( ͡°͜ʖ͡°) Zaczęła się ściema,że miał konto ale za bardzo wypok go wciągnął i usunął. Sprawdziłam czy konto istnieje. Okazało się,że tak. Okazało się tak że Mariano Italiano nie jest jeden,ale jest ich dwóch! XDD @marianoitaliano i @MarianoaItaliano . Co nie zmienia faktu, że typ PODSZYWAŁ SIĘ by zbajerować że jest bordo, a jest zwykłą zielonką
@grawiton: @MarianoaItaliano: podryw sie nie udal, z dupy napisałem do mirkówny, marianoitaliano login był zajęty, wiec zalozylem inny login, a przedstawilem sie na GG jako mariano italiano, a jak się okazało podobno się znacie. Zupełny przypadek. Mysli teraz, ze sie podszywam, wiec nie ma zaufania :D Nie zasram :<
@PosterunkowyMarian: Nie no, spoko my z @marianoitaliano się tak łatwo nie gniewamy na kogoś ( ͡°͜ʖ͡°) Tylko czemuś się nie przedstawił @LadyMartini: jako PosterunkowyMarian xD
@MarianoaItaliano: na szybko zakładałem konto (lurkujący, dawniej bordo ( ͡°͜ʖ͡°) ). Twój (wasz) nick był zajęty, a odruchowo i tak się przedstawiłem jako ten pierwszy nick, który przyszedł mi do głowy.
Jak to jest, że mieszkam kilkaset metrów od policji, impreza nade mną na całego, dzwoniłam godzinę temu i dalej nie przyjechali ( ͡°ʖ̯͡°) #zalesie #polska
Pojawia się w Polsce 3/10 murzyn.Co na to Polka? "Zakochałam się" "potrzebuje te geny" "czemu nie ma więcej takich w Polsce". #p0lka #blackpill #logikarozowychpaskow
#heheszki ##!$%@?
@MarianoaItaliano:
Ja jestem MARIANO A ITALIANO
@PosterunkowyMarian: No to powodzenia na drodze do ponownego bordo ( ͡° ͜ʖ ͡°) Masz suba na początek.