@Obserwator_z_ramienia_ONZ: ból może być spowodowany przez infekcje bakteryjną i po usunięciu zęba może to miejsce się zainfekować a to nie będzie przyjemne.znajomemu dentysta radził odczekać kilka dni i przesunął wizyte
@Obserwator_z_ramienia_ONZ: może sie uda i najwyżej bedziesz brał jakieś tabsy na gardło i będzie git.znajomy był po anginie to pewnie dlatego musiał czekać. Mnie też czeka usunięcie 3 ósemek ale boję się za bardzo i wole co jakiś czas cierpieć z bólu( ͡°ʖ̯͡°)
@Obserwator_z_ramienia_ONZ: Syn sąsiadki - 9 lat od 3 lat ma kwaterę na Dołach - dostał sepsy po zwykłym borowaniu. Wystarczy że ciut bakterii dostanie ci się do krwioobiegu i aloha( ͡°͜ʖ͡°)
@Obserwator_z_ramienia_ONZ: Ja miałem zakażenie dziąsła po kanałowym. Jak chcesz 100% jakości (o ile kojarzę to z Łodzi jesteś) to leć na Czechosłowacką( ͡°͜ʖ͡°)
@patrzpan: generalnie nie jestem chory, troche boli mnie gardło od wczoraj, temperatury tez nie mam, ale moze faktycznie to przełoże, zobaczymy co powie chirurg.
Mnie też czeka usunięcie 3 ósemek ale boję się za bardzo i wole co jakiś czas cierpieć z bólu( ͡° ʖ̯ ͡°)