Wpis z mikrobloga

Oglądałem dzisiaj sobie z ciekawości mecz znajomego z rangą ok. 1700 i muszę wam powiedzieć, że takiego zagęszczenia złych decyzji na minutę to jeszcze nie widziałem.
- Sombra próbująca zhakować dvę, która strzela jej w ryj;
- Torb obsesyjnie próbujący ulepszyć wieżyczkę, w którą od pół minuty wali Phara (z przerwami);
- Mccree, który cały mecz kampi w małym pokoiku z dużą apteczką i nawet nie próbuje zabić inaczej niż przez combo granat+seria;
i tak dalej, i tak dalej xD
#overwatch
  • 10
@WidowMaker: teraz po tym nerfie chyba się trudniej nim gra, ale z doświadczenia, u mnie w grach wybierały go osoby, które średnio nim grały, no może raz, jak w enemy rozstawił wieżyczkę na tej windzie w Hollywood, to się trudno atakowało, bo Fara dawała dupy :p
- Mccree, który cały mecz kampi w małym pokoiku z dużą apteczką i nawet nie próbuje zabić inaczej niż przez combo granat+seria;

@Kliko: CO :D Przecież to ja na free weekendzie nawet ogarnąłem(wbiłem chyba 20lvl) że to idealny flanker, a z celną ręką można sadzić zajebiste hedy z daleka
@pawel_187: a dobra doczytałem, niby anti flanker. Ale na niskich levelach to można nim grać nawet jako flanker a teraz chyba jakiegoś buffa dostał bo sie zachowuje jak midrange snajper. A biorąc pod uwagę ogromne hitboxy to można sadzić heda za hedem