Mam laptop 15.6", siedziałem bite 4.5 metra od niego ale ten wąs coś nie dawał mi spokoju. Jak w dobie HD pozwolili tak się zaprezentować dziewczynie? #rolnikszukazony
@Justa136: 150zł chyba kosztuje laser. @Deba: Sama się skrzywdziła, baby u gesslerowej na obiad za darmo idą od kosmetyczki na pazury do fryzjera, a mloda dziewczyna co szuka chłopa przychodzi z takim wąsem.
@Justa136: 3/4 kolezanek ma wąsy? Co wy gdzieś się na chmure z czarnobyla złapałyście za młodu? A tak serio to chyba trzeba hormony badać zamiast to ukrywać. :)
@martek-77: kiedys kolega w pierwszej pracy (a byla to praca fizola na magazynie) na przerwie opowiadal ze ruchal laske z wąsem i to co wyczyniala to byl kosmos. Twierdzil ze to przez wyzszy niz u zwyklych lasek testosteron. Podobno helikopter na benizie...
Ja się zgodzę z czarodziejem, miałem kiedyś przyjaciółkę która też miała takie bujne owłosienia i to co ta dziewczyna wyprawiala to mógłbym ballady pisać (ʘ‿ʘ)
#rolnikszukazony
@Deba: Sama się skrzywdziła, baby u gesslerowej na obiad za darmo idą od kosmetyczki na pazury do fryzjera, a mloda dziewczyna co szuka chłopa przychodzi z takim wąsem.
A tak serio to chyba trzeba hormony badać zamiast to ukrywać. :)
@martek-77
Ja się zgodzę z czarodziejem, miałem kiedyś przyjaciółkę która też miała takie bujne owłosienia i to co ta dziewczyna wyprawiala to mógłbym ballady pisać (ʘ‿ʘ)