Wpis z mikrobloga

@einz: Ale #!$%@? kolego... Jeżeli multimilioner ma podjazd przed willą elegancko wybrukowany to też myślisz, że musiał dzwonić do brukarza? No skoro pomysł, że dzwoniłby do brukarza jest śmieszny i niemożliwy to znaczy, że mutimilionerzy nie mają wybrukowanych podjazdów? ( ͡º ͜ʖ͡º) A Prezydent sam sobie kanapki robi? Oni od tego mają ludzi i ludzi od posiadania ludzi. A jeżeli jesteś trollem to się goń.
@paszczurek: No być może i mają i nie wątpię że robią różne rzeczy, ale o ile jeszcze można się redditem przejmować, to myślisz że ktoś daje #!$%@? o jakiś wykop w Polsce? Powątpiewam, przecież my jesteśmy trzecim światem.
@paszczurek: No mje się podoba.
@worldmaster: No ale jakie to ma znaczenie, wyobrażasz sobie że hakierzy przychodzą do pracy i mówią "O NIE NA WYKOPIE ZACZYNAJĄ PISAĆ O PIZZAGATE A SZEF KAZAŁ GASIĆ WSZELAKIE TAKIE OGNISKA BUNTU, DZWOŃ DO SASZY NIECH URUCHAMIA MASZYNY DO MULTIKONTUW". Może w przypadku reddita to tak działać, ale reddit stał się globalnym medium, a wykop to jakieś gówno gdzieś #!$%@? koło ruskich xD
@einz: Niektórzy to robią dla hajsu, inni ideologicznie, jeszcze inni - bo nie lubią polaków i chcą rozbić naszą wspólnotę.
Wykop jest jednym z niewielu bastionów walki o wolność słowa i prawdę.
@worldmaster: Tak i gdzie taki nabór na trolli się odbywa? Bo ja jakoś nie widziałem nic podobnego. Żadnego ama z płatnym trollem Sorosa czy innego żydka, poza jakimiś fejkowymi. Na chanach nawet pracownicy FBI piszą o swoich sekretach, a u nas żaden płatny troll się nie ujawnia. Może pracownikom FBI grożą mniejsze konsekwencje niż ludziom zarabiającym 60 groszy za wpis? Nie wiem.