Aktywne Wpisy
N-Avoie +1049
robopanda +65
Ja #!$%@?, w Polsce to jest tragedia. Jestem obecnie nad jeziorem Como, centrum mega turystycznej miejscowości, chyba top 3 tutaj.
Ceny w restauracji: zaebista pizza €9-12, pasty €9-12, pasta z truflami €14, piwo €4, woda €2.5, deser (tiramisu, ciasto na ciepło z lodami, lody - wszystko po €5).
Przepłynięcie statkiem/promem z jednej miejscowości do drugiej coś €4 z groszem. Parking albo za darmo, a jak gdzieś płaciłem to €3 za 5 godzin.
Ceny w restauracji: zaebista pizza €9-12, pasty €9-12, pasta z truflami €14, piwo €4, woda €2.5, deser (tiramisu, ciasto na ciepło z lodami, lody - wszystko po €5).
Przepłynięcie statkiem/promem z jednej miejscowości do drugiej coś €4 z groszem. Parking albo za darmo, a jak gdzieś płaciłem to €3 za 5 godzin.
Mireczki kochane mam problem, otóż mam telefon w Play, mieszkam w małej miejscowości gdzie mam super zasięg Plusa (Playa 1 kreska) z kolei w pracy mam #!$%@? zasięg Plusa za to najlepszy Orange i Play też spoko. Gdy miałem sgs3 ustawiłem sobie automatyczny wybór sieci i łączyło mnie z siecią gdzie miałem najlepszy zasięg a teraz w #xiaomi #redminote3pro przy tej samej opcji w nawiasie jest preferuj sieć Play i jak jestem w domu to usilnie dąży do tego żeby łapać tą jedną #!$%@?ą kreskę Playa przez co jak rozmawiam to potrafi mnie rozłączyć bo łączy się z playem. Jest jakiś sposób aby działało to tak że automatyczny wybór sieci będzie brał pod uwagę najlepszy zasięg bez preferowana jakiejkolwiek sieci ?