Aktywne Wpisy
Polecicie mi jakieś słodkie perfumy, które są bardzo trwałe i inni będę je czuli przez cały dzień ode mnie? Ale bardzo budżetowe do 150 zl
Mój faworyt to one million parfum, jednak za drogi
#perfumy
Mój faworyt to one million parfum, jednak za drogi
#perfumy
Jem pizze mrożoną wyobrażając sobie, że zamiast tego jem danie z luksusowej restauracji.
Szamotam ptysia wyobrażając sobie, że zamiast tego jest co wiercone w panience 10/10.
Katuje swoje auto o wartości mniejszej niż średnia pensja, wyobrażając sobie, że to Ferrari.
A mówili, że książki najlepiej rozwijają wyobraźnię. Otóż nie. Ja żadnej od 10 lat nie przeczytałem, a wyobraźnię mam bardzo rozwiniętą. Wyobraźnię najbardziej rozwija #!$%@?.
Szamotam ptysia wyobrażając sobie, że zamiast tego jest co wiercone w panience 10/10.
Katuje swoje auto o wartości mniejszej niż średnia pensja, wyobrażając sobie, że to Ferrari.
A mówili, że książki najlepiej rozwijają wyobraźnię. Otóż nie. Ja żadnej od 10 lat nie przeczytałem, a wyobraźnię mam bardzo rozwiniętą. Wyobraźnię najbardziej rozwija #!$%@?.
Mam Panowie pewien pomysł - ale jak na razie nie miałem odwagi wcielić go w życie.
Początkowo nie miało to mieć związku z światem kryptowalut - ale ostatnio dumam nad możliwościami crodfundingu np na bazie ETH. Generalnie projekt ma szansę zwojować nie tylko Polskę ale również za granicę.
Są to typowo usługi typu usługobiorca - usługodawca. Generalnie całość strony jest gotowa i działająca.
Jest Panel zaawansowany bardzo dla administratora.
Jest Panel dla użytkownika typu pierwszego
Jest Panel dla użytkownika typu drugiego
Jako że nie miał być to projekt pod tokeny i krypto waluty to projekt jak najbardziej działa z polskim FIATEM i płatności są już zautomatyzowane.
Ale ostatnio wpadłem na pomysł by spróbować sił w croudfundingu - i w tym celu uruchomieniu np tokenu ETH który byłby narzędziem płatniczym w tym portalu.
Piszę tutaj ogólnikowo bo nie chcę zdradzać na forum o co tak naprawdę chodzi.
Narazie w cały projekt i budowę strony dałem nie całe 12000 PLN - programiści działali od podstaw precyzyjnie wg mojego wykazu prac i funkcjonalności.
Generalnie programiści którzy się tym zajęli że pracowało im się bardzo dobrze ponieważ moja specyfikacja prac była bardzo fajnie zrobiona i była bardzo precyzyjna. W specyfikacji opisałem i omówiłem każdy nawet najmniejszy szczegół wymagany przeze mnie. Dlatego sam portal, jego mechanika, i oprogramowanie logiczne jest po prostu PRECYZYJNE !
Teraz Panowie co potrzebuję:
1. Potrzebuję osobę związaną z krypto z znajomością bardzo dobrą języka angielskiego
2. Potrzebuję programistę który jest obeznany bardzo dobrze z programowaniem ETH i kwestiami dotyczącymi tokenów
3. Potrzebuję grafika - dobrego w marketingu - który uruchomił by działania marketingowe - tutaj też wymagany angielski
4. Gdy już się do mnie zgłoszą odpowiednie osoby - chciałbym spotkać się na małe spotkanie biznesowe
gdzie omówilibyśmy wszystkie
- za i przeciw
- zalety i wady projektu
- omówienie zasięgu projektu terytorialnie - np Europa - czy może globalnie
- podpisanie odpowiednich umów i zasad naszej współpracy
- omówienie zasad wydatkowania pozyskanych środków z croudfundingu
- omówienie podziału udziałów w projekcie
Podsumowując wszystko jest i działa ale w połączeniu z PLN -- aktualnie strona jest na serwerze wewnętrznym i nie jest udostępniona publicznie. Podczas testów działała poprawnie i bez absolutnie żadnego błędu.
Zainteresowane poważne oferty proszę kierować na PW
Liczę na partnerską współpracę na zasadzie pełnego zaufania no i kto wie, może odniesiemy sukces !
@H4ctor: Czasem utapiam a czasami zyskuję jak każdy z nas :)
@H4ctor: Amelek po to chce to zrobić, żeby wydoić kasę z naiwniaków podczas ICO, to przecież jasne. ( ͡º ͜ʖ͡º)
On nie ma żadnego projektu, ma jedynie jakiś pomysł i to wszystko. To co podał to zarys, szkic, na 5 minut z długopisem na kolanie podczas przerwy
@Amelek: tak przy okazji jak tam Twój zcrash w momencie pisania tego wpisu właśnie straciłeś na nim 10x. Przypomnę nie zorientowanym, że zakupiłeś się za 0.9BTC a teraz stoi po 0.009BTC.
@pawlo74: czy nie będzie to nie sądzę. Ale myślę że jeszcze spadnie przynajmniej o 3 zera w dół
Powiem Ci że zacząłem się interesować konkretnymi projektami które wnoszą coś indywidualnego i świeżego.
Czyli np: GOLEM, ETH - obserwuję, ETC - raczej nikłe szanse na wybicie się, bo to ciągle tylko kopia która nigdy nie
@Amelek: ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
To że chcę zrealizować swoje marzenie to źle? Dlaczego doszukujesz się
@Amelek: I nawet nie chcę. :-) Jak będzie zawierał Twoje cechy charakteru, to duuuży krzyżyk na drogę każdemu kto w to włoży złamanego satoshi albo będzie z Tobą w jakikolwiek sposób współpracował. :)
Mimo wszystko - powodzenia! :)