Wpis z mikrobloga

1. Padł mi właśnie iJust2 (wciskam guzik i zero reakcji, tylko przy trzymaniu przycisku- świeci się dioda, puszczam guzik, nie świeci, trzymam guzik- świeci i tak w kółko). Co sądzicie o przesiadce na iJust S?

2. Jaki smaczek aromatu polecicie? Tak siedzę na edymku i żaden jakoś mi podasować nie może :(

#epapierosy #vaping
  • 17
@Sofa: posiadam też evic vtwo mini i jakos jestem sceptycznie nastawiony na takie sprzęty, od prawie dwóch lat jadę na iJustach 2 i oddają w pełni smak, ten evic to udręka i prawie 300 zloty w piach- boje sie brac takie sprzety.
Od nowosci jak zakupilem tego evica (+ gora od nich w zestawie) nie odczuwam w ogole smaku na nim. Zuzylem wszystkie grzalki jakie byly w zestawie, zero smaku, nic. Na iJust 2 popalam (0,3) i cos tam czuje :P Padl mi teraz akurat, nie narzekam na iJusta dlatego wolalbym sie przesiasc na niego ale nie wiem czy 2 czy S :P
@Janek_z_Pakowni: Swoją drogą przejrzyj tag bo pytanie jest zadawane kilka razy na dzień. I naucz się odpowiadać. Po co pytasz co kupić jak i tak robisz po swojemu? Gimnazjum się z Ciebie wylewa. Ijust 2, dobry smak. Ehhhhhhhhh z kim ja tu piszę ()
@Sofa gimnazjum mam już jakieś 9 lat za sobą, ale niech będzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

To było pytanie na szybko, zamawiałem akurat, ale używałem iJust 2 i myślę, że się nie zawiodę na S ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Janek_z_Pakowni: Janek wg. e-dymu one padają jak muchy. Przycisk może i jest wytrzymalszy ale reszta... zresztą niech Ci działa jak najdłużej. Głupio zrobiłeś, że nie wziąłeś pico w zestawie z melo 3 - ta sama firma co ajdżast + nowsza wersja tego samego tanka a oddawanie smaku DUUUUUUUŻO LEPSZE. Zamiast się cofać mogłeś iść naprzód ( ͡° ͜ʖ ͡°)