Inpost to jest jednak #!$%@? porażka na całej linii. Ecommerce Polecony, który powinien być dostarczony pierw na adres a dopiero później awizowany. I co? Paczka od 9 rano w doręczeniu a o 16 trafiła do POKu w Sosnowcu. I dostaje cudownego smsa 10 minut przed zamknięciem POKu, że paczka do odbioru dzisiaj ( ͡°͜ʖ͡°) Przy okazji mam wszystkie numery innych #!$%@? dziś przez tego kuriera. Oczywiście skarga złożona na kuriera. #giodo powinno dobrać się do dupska kuriera za ujawnianie takich danych. Pisać do nich? ( ͡º͜ʖ͡º) #inpost #kurier #niepolecam ##!$%@?
Ecommerce Polecony, który powinien być dostarczony pierw na adres a dopiero później awizowany.
@MtEden: Co #!$%@?? ( ͡°ʖ̯͡°) Przez ostatni miesiąc z pięć e-commerce miałem, za każdym razem byłem w domu i zawsze tylko dostawałem e-mail, że e-commerce polecony do odebrania w punkcie. Żadnego awizo w skrzynce ani nawet sms, tylko e-mail. Raz nawet zapomniałem o tym e-mailu i paczka wróciła musiałem jeszcze raz opłacić.
Przy okazji mam wszystkie numery innych #!$%@? dziś przez tego kuriera. Oczywiście skarga złożona na kuriera. #giodo powinno dobrać się do dupska kuriera za ujawnianie takich danych. Pisać do nich? ( ͡º ͜ʖ͡º)
#inpost #kurier #niepolecam ##!$%@?
@MtEden: Co #!$%@?? ( ͡° ʖ̯ ͡°) Przez ostatni miesiąc z pięć e-commerce miałem, za każdym razem byłem w domu i zawsze tylko dostawałem e-mail, że e-commerce polecony do odebrania w punkcie. Żadnego awizo w skrzynce ani nawet sms, tylko e-mail. Raz nawet zapomniałem o tym e-mailu i paczka wróciła musiałem jeszcze raz opłacić.