Wpis z mikrobloga

Mirasy jest sprawa. W Orange (tak jestem z nich zadowolony) mam chyba ciekawą ofertę. Otóż proponują mi pakiet dla 3 numerów za 38 zł. Czyli niecałe 13 zł miesięcznie za numer. Oferta na 2 lata. . Bez limitu komórki i smsy, 10 GB internetu. I teraz jest opcja wzięcia telefonu z ratą 15zł miesięcznie lub 20 zł. Za 15 są telefony: - htc 626, Huawei p8lite, , Samsung j3 2016, xperia m4 aqua. Za 20 zł lg x cam. Osobiście skłaniałbym się za #!$%@?, ale to nie jest sprawa przesądzona. Co byście polecili w tym przypadku? #telefony #kiciochpyta #technologia
  • 5
@aggeta hmm. Chyba już nic więcej nie wiem, :( nazywa się to pakiet wspólny. 37,45zł miesięcznie za 2-3 numery. Bez limitu komórki, sms, 10 GB neta. Stacjonarne no limit +10 zł. Do tego mogę wziąć telefon jw napisałem w ratach 15 lub 20 zł. Oferta na 24mc. Mam u nich też neo do 80 mega za 70 zł, więc chyba wzięli to pod uwagę przy cenach. Na neo nie narzekam. Czasem transfer
@lukaszcba1989: Nie bierz sony m4 aqua, z dala od tego sprzętu, chyba że lubisz mieć telefon w serwisie co kilka tygodni. Huawei p8 lite to najlepszy wybór, w dodatku ma serwis door2door od producenta (o ile w ogóle tam trafi, bo to mało awaryjny sprzęt). LG X Cam też spoko, chociaż z wyglądu trochę przypomina LG G5, czyli multiplę wśród smartfonów ( ͡° ͜ʖ ͡°) W porównaniu