Aktywne Wpisy
Kolorowezworki +118
Zdałem sobie sprawę, że przepisowa jazda po Polsce jest nie lada wyzwaniem. Podczas moich ostatnich wyjazdów, których trasa łącznie to ponad 2k km, postanowiłem sobie, że będę jechał w 100% zgodnie z przepisami. W przypadku ograniczenia prędkości - tempomat +7km/h bo o tyle mniej więcej zawyża mój prędkościomierz. Inni kierowcy się zachowują jak jakieś małpy - podjeżdżają pod dupę, machają łapami, migają światłami, wyprzedzają i hamują przed maską, wyprzedzają na trzeciego, wyprzedzają
stormi +5
czy jest tutaj ktos przystojni? czy jestem skazana na rozmowy z brzydalami
@Jack0795: może nie musisz, tylko jeździsz ciągle poniżej minimum. Niezależnie od tego czy Ci pali olej czy nie, czy kapie czy nie, po dolaniu ok. 1l powinno coś się ruszyć na bagnecie. No chyba że masz jakoś dziwnie wgniecioną miskę olejową. Ciekawe czy czujnik ciśnienia masz sprawny. Dziwne że nie świeci.
jak dopełnisz do maximum, kontroluj i zobacz ile km przejedziesz aż opadnie do minimum na zimnym silniku, czyli zniknie 1 litr
wtedy niech zacznie liczyć ile km przejedzie aż zniknie 1 litr
Jest jeszcze opcja, że masz bagnet jakoś wygięty, albo nie dociskasz go do końca.