Aktywne Wpisy
Szarmancki-Los +518
Zawsze jak gram w gierki to robię to jednym schematem, mianowicie być jak najbardziej szlachetny i nie popełniać żadnych przestępstw, o ile to jest niezbędne fabularnie.
Jeśli mogę komuś darować życie to daruję, jak mogę odmówić nagrody za wykonanie zadania to odmówię, nigdy nie kradnę przedmiotów jeśli jest możliwość zdobycia ich w sposób legalny(chociaż wiadomo, zawsze plądruję zwłoki pokonanych przeciwników, nie wiem czy liczy się to jako kradzież).
Nawet jeśli już gram
Jeśli mogę komuś darować życie to daruję, jak mogę odmówić nagrody za wykonanie zadania to odmówię, nigdy nie kradnę przedmiotów jeśli jest możliwość zdobycia ich w sposób legalny(chociaż wiadomo, zawsze plądruję zwłoki pokonanych przeciwników, nie wiem czy liczy się to jako kradzież).
Nawet jeśli już gram
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
IMO nie opłaca się totalnie, chyba że jesteś #!$%@? aktywny fizycznie lub jesteś bezrobotny :P
Basen, polecam, jak najbardziej ok
Sauna.. to nie jest aktywność fizyczna // (ale masz zajebistą saune w cenie karnetu fitness academy w skytowerze.)
Ogólnie ja myślę w ten sposób.
Nie ma sensu wydawać 150zł miesiecznie, by chodzić na basen tylko który trochę ci pomoże "być aktywnym". A i tak zobaczysz, że nie będziesz chodzić
Ogolnie to beactive dotyczy tylko silowni bez basenow czy scianek tj multisport.. Ale zaufaj mi, ze kupisz multisport to bedziesz korzystal z bardzo malej ilosci tego co ona oferuje.
Duzo lepiej wyjdzie dla ciebie jak zainteresujesz sie silownia, moze znajdz kogos kto ma czas i juz cos cwiczyl