Wpis z mikrobloga

@GromorG: Z jednej strony dobrze zrobiłeś, bo Ally (choć w sumie to #!$%@?ć podziały frakcyjne, wystarczy pójść do podziemi Dalaranu i jest FFA), ale drugą stroną jest "Burning Legion", będący dosyć znanym realmem z wątpliwą reputacją...

Zgłosiłeś go chociaż za tę chamówę, czy olałeś?
  • Odpowiedz
@desensitization: @Bonzio: @Seif: Poszedł raport, nic mu nie odpisałem bo akurat byłem w wc a wiadomo jak to jest z kozakami, po swoich wypocinach dają ignore xD Nie mam 13 lat żeby mieć włączony filtr na czat. A bana i tak pewnie nie dostanie, musiałby użyć rasistowskich słów/grozić zabiciem.
@bbackbone: I co z tego, że BL? W ciągu kilku lat grania miałem pare takich sytuacji z ludźmi nie
  • Odpowiedz
@bbackbone: a tam bagno, ostatnio jak chwilę postałem w mieście to się prawie popłakałem ze śmiechu, no a poza tym jakoś nie spotkałem się z chamskimi zachowaniami innymi niż na innych serwerach.
  • Odpowiedz
@bbackbone: No, na innych serwerach jest to samo i co, też nazwiesz je gettami i bagnami, tylko że anglielskimi/niemieckimi/francuskimi? Z trolli albo się śmiejesz, albo ignorujesz, albo przeżywasz i płaczesz jak Ty ! i wyjmij ten dwumetrowy kij z dupy ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Generalnie w uju mieć, czy ktoś gra w ally/hordzie czy na BLu/innym serwerze, nawet to co ktoś wypisuje na trade i lfg ignoruje,
  • Odpowiedz
@marahin: Hahahahaha, hahaha xD Argent Dawn - serwer bez patologii, szczególnie na trade/lfg w godzinach po południu i wieczorem xD Totalnie 0 raka, masz racje xD

O kurde, serio można zrobić gildie bez patusów? Kurde nie wiedziałem, myślałem, że się zawsze robi mass-inv bez żadnych podań itd.?!

xD

Czytaj ze zrozumieniem, pijemy do ogólnego poziomu serwerów, nie do poziomu pojedynczych gildii.
  • Odpowiedz
@GromorG: serio chcesz w ogóle rozmawiać w ten sposób? Przeczytaj swojego posta :)
Grałem na czterech albo pięciu serwerach - Lightbringer, burning legion, outland i teraz Argent Dawn, to takie które mogę wymienić z pamięci. Na Arggent Dawn są trole jak na każdym serwerze, ale tradechat większość czasu jest sensowny i/lub w jakiś sposób śmieszny
  • Odpowiedz
@marahin: Nie chce rozmawiać w żaden sposób na temat poziomu i kultury BLa czy innych serwerów, ale no nie da się bo za każdym razem jak tylko wspomina się o BLu czy nawet o innym serwerze/wyborze serwera to zlatują się takie płaczki jak Ty i powtarzają swoją modlitwę o tym, jak wielkim siedliskiem raka jest nasz serwer i jak strasznie się tam gra.

Pare/paredziesiąt tysięcy ludzi z polski nie ma problemu
  • Odpowiedz
@GromorG: Mnie wyzywał DH który mnie zaatakował i #!$%@?ł sam siebie bo karme odpaliłem i nie wiedział co się stało. WW na world pvp polecam.
  • Odpowiedz