Wpis z mikrobloga

@redfox: Malo? To zależy, czy bardzo przeszkadza ci noszenie ciężkiego plecaka w wietrzne dni, żeby Cię nie zwiało ( ͡° ͜ʖ ͡°) 184cm 59kg here. Zacznij od 5 regularnych posiłków, mogą być na początku male, chodzi o przyzwyczajenie organizmu do regularnego przyjmowania pokarmu. Do tego idź na badania bo może masz pasożyta. Jeśli tagujesz #srajzwykopem więcej niż raz dziennie to też może stanowić problem.( ͡° ͜
  • Odpowiedz
@redfox: Ale wiesz, ze noszenie ubrań S/XS to protip, bo tych rozmiarówek jest najwięcej na wyprzedażach? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przerabialem szybki przyrost wagi, doszedlem do 62 i kosci dalej byly widoczne, z przyrostu masy to jedynie wywalilo mi bebzun i nie moglem już ściągać spodni bez rozpinania paska :/ szybki przyrost i to w dodatku niezdrowym jedzeniem to dla organizmu duży szok, lepiej tak nie robić.
  • Odpowiedz
@redfox: 3 lata temu zaczynając studia ważyłem ok 73 kg przy wzroście 192 cm, a jadłem sporo. Przez ten czas, ze względu na siedzący tryb życia i mało ruchu teraz ważę 85, a niedawno było nawet 88, a nawyków żywieniowych nie zmieniłem, a jak już to na gorsze, bo mieszkam sam, więc jak mi się nie chce gotować to czasami całymi dniami kanapki wsuwam, a nie jak w domu obiady mamy.
  • Odpowiedz