Wpis z mikrobloga

Jak tam u was sytuacja? Bo u mnie w dalszym ciągu występuje podwyższona ilość spawnów. Nie wygasili jeszcze tego eventu czy może coś zmienili i teraz w mniejszych miejscowościach też będzie się pojawiać więcej poksów?
#pokemongo
  • 7
Bo u mnie w dalszym ciągu występuje podwyższona ilość spawnów.

@pawel8511: To może być efekt spawnu wydłużonego do 30 minut, bo dzięki temu widzimy dwa razy więcej pokemonów.
@pawel8511: po halloween spawny zostały porobione od nowa. Może twoja okolica po prostu dostała ich więcej? U mnie obok domu jest niestety mniej, ale w miejskim parki zamiast 0 jest teraz z dwadzieścia bardzo fajnych.
@pawel8511: U mnie jest tak, że miejsca gdzie wcześniej nie było praktycznie nic to roi się od poksów, np. na cmentarzu czy w parku na obrzeżu miasta. Centrum bez zmian i teraz nawet wygląda jakby było mniej. Opłaca mi się teraz chodzić po obrzeżach( ͡° ͜ʖ ͡°)
@GokuMK: pod domem mam dosłownie zatrzęsienie pokemonów jak podczas niedawnego eventu. Jadąc autobusem przez miasto też co chwila pokemon się pojawiał, chociaż podczas eventu faktycznie było wiecej, ale i tak na tę chwilę jest więcej niż przed eventem. Szkoda że nie działa fastpokemap bo by się zobaczyło jak to wygląda na mapce całego miasta.