Jaką polecicie polską stronę na której mogę wystawić konkurs na wykonanie logo, coś w stylu http://corton.pl/ - ale może jeszcze jest coś lepszego (popularniejszego wśród grafików) na rynku? #grafika
@milosz_x: kolega @sorasill ma w 100% rację. Prawdopodobnie ani ty, ani uczestnicy nie będziecie zadowoleni z przebiegu konkursu. Zyskuje na tym jedynie corton.pl. Z doświadczenia znajomych wiem, że na konkurs na corton wydasz do trzech razy więcej niż otrzyma ostatecznie osoba która wygra. Reszta pójdzie na prowizje i nagrody dla dalszych miejsc (jeżeli takie przewidzisz). Na 90% osoba która wygra ten konkurs nie będzie w stanie dalej rozwijać projektu lub wprowadzać
czemu te #!$%@? muszą wywozić śmieci o piątej czterdzieści #!$%@? pięć? zbudowali najgłośniejszą śmieciarkę świata i musieli się pochwalić? #!$%@? mać w tym kraju nie da się żyć
#grafika
kolega @sorasill ma w 100% rację. Prawdopodobnie ani ty, ani uczestnicy nie będziecie zadowoleni z przebiegu konkursu. Zyskuje na tym jedynie corton.pl. Z doświadczenia znajomych wiem, że na konkurs na corton wydasz do trzech razy więcej niż otrzyma ostatecznie osoba która wygra. Reszta pójdzie na prowizje i nagrody dla dalszych miejsc (jeżeli takie przewidzisz). Na 90% osoba która wygra ten konkurs nie będzie w stanie dalej rozwijać projektu lub wprowadzać