Wpis z mikrobloga

opis odnośnika@PsichiX: moge powiedziec, ze przezylem traume...

Bardzo #!$%@? skrzypce, wiec jako trauma tytul sie nadaje.
Jak chcesz inny tytul, to wywal skrzypce, zostaw cala reszte, zrob inaczej skrzypce, z jakims sensem, zeby nie #!$%@?. Fajny pomysl, tylko wlasnie jakis taki... Trauma.

Ucieszylem sie, bo kawalki byly ok, ale ogolnie zmeczylem sie sluchaniem. Nieuzasadnione zmiany rytmu? Nie wiem. Zmeczylo mnie.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@taju te #!$%@? skrzypce to te bez obrobki w takim razie, bo tlo to juz skrzypce po obrobki - okej, trzeba bedxie zmienic sposob ich uzycia :D
  • Odpowiedz
@PsichiX: wycisz sie zamknij oczy i wlacz ten swoj kawalek. Nie chce mi sie liczyc, bo to na serio meczace, ale masz tam staly rytm i godnosc czlowieka, czy on sie zmienia bez uzasadnienia i dlatego meczy?
  • Odpowiedz
@PsichiX: Zarówno perkusja, skrzypce, pianinko i dzwoneczki brzmią jak z gotowych presetów jakchiś w ogóle nie ruszonych. Barwy jak z general midi :P To tak na początek, potem kompozycja, bardzo powtarzająca, linie nie są rozbudowane bardzo uproszczone. No co panie mam Ci powiedzieć widać, że początki. Za plus mogę wziąć balans częstotliowści, który nie jest zachwiany za bardzo. No w tle te wyjce takie spoko. Zacząłbym od doboru lepszych brzmień.
  • Odpowiedz