Wpis z mikrobloga

@Gruby_Mirek: nie masz sie czego obawiac ( ͡° ͜ʖ ͡°) przezylismy jednego Clintona to przezyjemy i drugiego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Busha przezylismy i Obame(gdzie jego polityka miala najwiekszy wplyw na nas przez uchodzcow itp itd)

i tak ona ledwo zipie wiec po tej kadencji ktos nowy bedzie rozdawal karty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@L3stko: nie rozumiesz, fbi przekazało wycieki 3-4 tygodnie temu czyli jeszcze przed tym jak uzyskali nakaz przeszukania, więc to wszystko jest całkowicie nielegalne i FBI działa kompletnie przeciwko prawu i na niekorzyść Clinton. Jednym słowem rządowe agencje chcą by wygrał Trump i robią wszystko by tak się stało.
@Please_Remember: dokładnie to napisałem. FBI może mieć dosyć struktur władzy. Napisałem, że nic nie muszą fałszować bo mają materiały. Wszystko jest kwestią udostępnienia. Współczesny świat zrobi resztę.
@L3stko: chyba nie rozumiesz jak w normalnym kraju działają służby bezpieczeństwa - ich celem nie jest niszczenie kandydatów i osadzanie przy władzy kogo tam sobie chcą, tylko zapewnienie bezpieczeństwa w kraju ale nie wykraczając poza ramy jego prawa (wyobraź sobie sytuacje analogiczną - FBI przekazuje materiały o Trumpie do sztabów wyborczych Clinton, przecież świat by płonął gdyby coś takiego wyszło na jaw)
do tego nie mają żadnych materiałów po sami przyznali
@Please_Remember: ameryki (hehe) to Ty nie odkryłeś. Od dawno wiadomo że FBI nie chce Clintonów, wiedzą o nich pewnie już wszystko i zdają sobie sprawe co by oznaczało dopuszczenie Hillary do władzy. Czemu nie opublikują tego wszystkiego oficjalnie? Powody mogą być różne ale na pewno nie mogą opublikować informacji które są objęte tajemnicą i mogły by zaszkodzić państwu. Czy takie działanie jest nielegalne? Nie wiem, ludzie z fbi pewnie lepiej znają
@MaximilienDeRobespierre: bo chodzi mi o to że jeżeli mają jakieś dowody na to że Clintonowie są zamieszani w jakieś ciemne interesy (z tą fundacją - ale to chyba zostało obalone?), a sądzę że by mieli, albo co gorsza (ale to wygląda jak trolling jakiś raczej) w pedofilię to na pewno mieliby dowody i na pewno ktoś by się wygadał i takie informację mogłyby łatwo posłużyć do całkowitego zniszczenia Clintonów. Bo na
@Please_Remember: zniszczenie Clintonów a dokładniej ich fundacji jest jednoznaczne ze zniszczeniem całego systemu. Jest w to zamieszanych za duzo osob z wysokiego szczebla.

Clintonowie są zamieszani w jakieś ciemne interesy (z tą fundacją - ale to chyba zostało obalone?), a sądzę że by mieli, albo co gorsza (ale to wygląda jak trolling jakiś raczej) w pedofilię to na pewno mieliby dowody i na pewno ktoś by się wygadał

ani obalone ani