Aktywne Wpisy
myrdol +15
Mam koleżankę, ktora jest po rozstaniu już tak 4 miechy. Zaczęliśmy ze sobą pisać, czasem smoktaliśmy się w gronie moich znajomych. Kilka razy bylem u niej by jej pomoc na mieszkaniu, normalna koleżeńska pomoc nic więcej. Przeszła w ostatnim roku trochę i zrobiła głupią rzecz, bo odezwała się do poprzedniego faceta. Spotkali sie,ten jej nawinął makaron na uszczy,przeruchal i urwał kontakt.
Z jej strony cały czas słyszę,ze nie chce nic nowego,nie chce
Z jej strony cały czas słyszę,ze nie chce nic nowego,nie chce
Nieznajomy_U_Bram +184
Stan złożonych życzeń na 27 urodziny wynosi dwa.
Grubo rodzina w tym roku poszła , dawno tylu nie dostałem szczerze mówiąc.
Torta sobie zajadam, poje*ało mnie i wziąłem takie 100 zł/kg
#przegryw
Grubo rodzina w tym roku poszła , dawno tylu nie dostałem szczerze mówiąc.
Torta sobie zajadam, poje*ało mnie i wziąłem takie 100 zł/kg
#przegryw
Promocja z #gearbest
LINK - #xiaomi Redmi 3 Pro 32GB za $140.99
#banggood
LINK - i znów fajna promocja, tym razem na #xiaomi Redmi 3s Global Edition wersja 3GB RAM i 32GB ROM za $134.99 a mając punkty mimo promo tagu cenę można jeszcze obniżyć (max do $107.99 używając 2700 pkt). Ilość ograniczona, zostało jakieś 68 sztuk.
LINK - rosyjska matrioszka drewniana za $4.41 z magazynu EU z wysyłką Post NL
LINK - Lewitujący głośnik Bluetooth za $95.99
Linki bez refa:
--
Możesz nas śledzić na:
FACEBOOK
TWITTER
tagu #cebulaonline lub naszym profilu na Wykop.pl
Zapisz się na listę powiadomień:
Cebula Online - aby zostać zawołanym do wpisów o eventach i super promocjach.
Cebulo Wołaj - aby zostać zawołanym do każdego naszego wpisu.
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
! @cebula_online @ChineseMobilePhones @#!$%@? @Mollo @Pijokot @vwolfi @Pjotsze @wesoly_kostek @PurpleHaze @downinthedumps @KrystianEuropejski @masterhak2 @Mato @aukolb @dindon1234 @robert0 @paciks @ptaaq @Frexor @ktosilla
Chciałem dodać, że mi coś support pisał, że wysyłka 23.11... a znowu w mailu przepraszającym, że od 4.11 zobaczymy.
@Pribadi: Myślę, że warty z punktami, jeżeli nie chcesz nic większego niż 5" i to jest wersja Global z LTE 800MHz to tym bardziej. To taka odświeżona wersja Redmi 3 Pro (lepszy procek).