Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Szanowne Mirki i Mirkówny, #rozowepaski i #niebieskiepaski :)

Ostatnio mam trochę więcej czasu wolnego. Od jakiegoś czasu świta mi taki pomysł w głowie. Jak tutaj nic z tego nie wypali i spotkam się z chamstwem, to poszukam ludzi gdzieś indziej. Skoro wypaliła do tej pory coś takiego jak akcja z ⫵wykoppaczka, to czemu by nie spróbować tego co następujące. Szukam osoby/osób chętnych do korespondencji listownej. Nie interesuje mnie Twoja płeć,Twój wygląd i miejsce zamieszkania. Byle byś był/a normalnym, dobrym człowiekiem, który ma ochotę podtrzymać wymierającą tradycję :) A teraz:
– jeśli jesteś chętny/a, odpisz na tę wiadomość, powiedz, dlaczego się zgodziłeś/aś;
– napisz o swoich zainteresowaniach, jeśli takowe posiadasz;
– czy jesteś w stanie poświęcić czas kilka razy w roku na napisanie odręcznie choćby jednej strony A4;
Możesz to zrobić w komentarzu pod wpisem albo na privie. Może nawet lepiej w komentarzu, bo akurat może ktoś inny będzie chciał Cię poznać.
Jeśli dostanę jakieś odpowiedzi, to później będę kontaktować się z wybranymi osobami. Jeśli druga strona będzie niezadowolona z rozmowy ze mną to też nic nie szkodzi :) chodzi o ciekawe doświadczenie. Sam/a robię to od kilku lat z kilkoma osobami od czasów studiów i mam ochotę rozszerzyć ten krąg.

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
  • 15
@#!$%@?: szkoda tylko, że to nigdy nie zostanie zrealizowane ( ͡° ʖ̯ ͡°), nostalgłam, bo za gimbusa się pisało, a teraz nie ma z kim.
@#!$%@?: A czy kiedykolwiek zostało zrealizowane? Już kiedyś ktoś wychodził z taką inicjatywą i dupa, a niestety ciężko znaleźć kogoś, kto chciałby poświęcić parę chwil na napisanie listu, bo przecież lepiej korespondować przez internet.
Proponowałam to już kilku znajomym. A po co? Mamy fejsa od tego, usłyszałam.