Aktywne Wpisy
volumenis +140
Cześć Mirki i Mirabelki, w ubiegłym miesiącu miałem okazję jeździć trochę Tesla Cybertruck po Kalifornii.
Głównie w okolicach Oakland - San Francisco - San Jose.
Samochód nie jest idealny, ale frajda z jazdy jest spora. Fajne jest też to, że można poznać wiele osób jeżdżąc takim samochodem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli macie pytania, chętnie odpowiem.
#ama #tesla #cybertruck
Głównie w okolicach Oakland - San Francisco - San Jose.
Samochód nie jest idealny, ale frajda z jazdy jest spora. Fajne jest też to, że można poznać wiele osób jeżdżąc takim samochodem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli macie pytania, chętnie odpowiem.
#ama #tesla #cybertruck
wykop +10
Dzień dobry, Wykop (ツ)
1. Śpieszymy poinformować Was, że dostępna jest już najnowsza aktualizacja wykopowej aplikacji dla iOS. W tej wersji między innymi: całkowicie przebudowaliśmy Stronę Główną i Wykopalisko, dostosowaliśmy stronę tagu, dodaliśmy slider hitów, poprawiliśmy wszelkie przejścia na ulubione, obserwowane i hity. To nie wszystkie zmiany, dlatego zachęcamy zapoznania się ze zmianami.
Aplikacja iOS - możecie pobrać na stronie:
https://apps.apple.com/pl/app/wykop/id365459650?l=pl
2. Aktualizację w ostatnich dniach miała również wykopowa aplikacja androidowa -
1. Śpieszymy poinformować Was, że dostępna jest już najnowsza aktualizacja wykopowej aplikacji dla iOS. W tej wersji między innymi: całkowicie przebudowaliśmy Stronę Główną i Wykopalisko, dostosowaliśmy stronę tagu, dodaliśmy slider hitów, poprawiliśmy wszelkie przejścia na ulubione, obserwowane i hity. To nie wszystkie zmiany, dlatego zachęcamy zapoznania się ze zmianami.
Aplikacja iOS - możecie pobrać na stronie:
https://apps.apple.com/pl/app/wykop/id365459650?l=pl
2. Aktualizację w ostatnich dniach miała również wykopowa aplikacja androidowa -
Od wielu lat mam x61, 12", ale już ledwie ciągnie.
Potrzebuję go do pracy, która nie wymaga super grafiki ani napędu CD.
Będę go często wyjmował z torby, z auta, więc musi być wytrzymały - to przy Thinkpadach oczywiste.
Chciałbym, żeby mi służył znów przez dobry kilka lat.
Matryca od 12" do 14".
Doradźcie, na co zwracać uwagę.
Czy i5 starczy czy lepiej i7?
Rozważam serie: L, T oraz X.
Możecie coś więcej doradzić?
Cena do 4000 zł
#thinkpad
Model np. t450s ma lepszą matrycę niż podstawowa wersja, niektóre mają ekrany dotykowe itd.
ptzedpotopowy....hahaha...beka z Ciebie. Wczesniej uzywalem t61 i ten jest mega nowoczesny
PS
Czytałem na rowerowej stronce w Twoich komentarzach, że z kolanami nieciekawie... Współczuję i życzę Ci