Aktywne Wpisy

lexico +166

misrz_mocy_ognia +20
Tak totalnie powaznie: czy tez wedlug was Rafonix totalnie nie wykorzystal swojego prime w internecie? Streamy z Ryba i klepanie Staszki do feudu z Magicalem, mieszkania z Kinga z roksy i walki na Fame. Czy on w cokolwiek zainwestowal te pieniadze? Byl czas, ze co chwile zmienial mieszkania i bral nowe fury w leasing. Banicja na youtube i twitchu totalne wykluczenie z internetu i depresja. Potem znalazl babe zrobil dzieciaka i tak

![[VIDEO] Wypadek na A1 Sierosław - Sceny po wypadku](https://wykop.pl/cdn/c3397993/5379198ae47936f6fb8134ecd8e7bb9036552ea1851ac944d41eb6bbf8416d0d,q70.jpg)

Jak tam mireczki event Wam wyszedł? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak Wasze statystyki?
U mnie:
117km zrobione
95 jajek wyklutych
100 candy snorlaxa zdobyte
117km i 100 candy? Coś nie pasuje. Ze 3 candy dostałem na starcie, bo miałem z 4km uzbierane, ale dalej 117 : 1.25 daje ~93, więc myślę, że wpadły mi jakieś bonusowe candy (3% szans na podwójne candy), których nie zanotowałem. Plus mogłem mieć coś na starcie, o czym nie pamiętałem.
Miałem cztery dyszki w tych 95 jajkach, co jest lekko poniżej średniej (scyther, chansey, magmar, jynx), z piątek, których miałem naprawdę sporo, wykluło się kilka interesujących poksów (2 exxegcute'y, 2 growlithe'y, 2 bellsprouty, jakieś poliwagi, reszta gówienka typu krabby). Sporo dustu, sporo candy, wyszło parę fajnych ewolucji.
Event udany, sporo expa weszło, 32 level i już 200k expa na 33 (a nazbierane candy na ze dwie massewolucje), widać było ruch na mieście, Pokemony lekko odżyły przez ten tydzień i kolejny raz pokazały jak ogromny potencjał mają.
Podczas jednej sesji lucky egga wpadło 8 nowych i zostały mi tylko 3 do skompletowania dexa (Machamp, Hitmonchan, Aerodactyl), za chwilę będzie druga sesja i mam nadzieję, że zawitam
Poza tym z kilkudziesięciu jajek nic specjalnego. Kilka 10 km dało Chansey, Skajtera, Jynx, Magmara, Electabuza, Kabuto, Omastar. Zero dratini/snorlax/lapras :/
Wyklułem 5 jajek 10 km (samo gówno: Eevee, Magmar, Pinsir, Hitmonchan, Eevee), od cholery piątek i mało dwójek, bo stwierdziłem że mi szkoda kilometrów na dwójki.
Z fajnych piątek to 3 x Narodowcy (zrobiony 98% Exeggutor z 2358CP), 2 x Bellsprouty, Oddish, Poliwag, poza tym mniej znaczące Poki, Nidorany, Ponyty, jakieś śmieci typu Parasy i Drowzee.
Z dwójek tylko Geodude godny uwagi.
Poza tym
atak 3 ofensywnie pod względem mocy, 5 defensywnie