Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +125
Może ktoś prosto wyjaśnić niezorientowanemu za co konkretnie Polaków tak nie lubią w Europie, że co roku jury, bez względu na to czy śpiewa Rafał Brzozowski, Krystian Ochman, Michał Szpak czy Justyna Steczkowska, tak udupia punktowo nas na Eurowizji, praktycznie pozbawiając szans na wysokie miejsce?
Komuś zaszliśmy za skórę, kwestie polityczne, a może dlatego że polscy dresiarze i Mariusze robią od lat chlew w Holandii, Norwegii czy UK? xDD
#eurowizja
Komuś zaszliśmy za skórę, kwestie polityczne, a może dlatego że polscy dresiarze i Mariusze robią od lat chlew w Holandii, Norwegii czy UK? xDD
#eurowizja

Nacho_Libre +13
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

natomiast moj kompuyer z win 10 nie widzi rpi. znaczy sie jak wpisze ip rpi w eksplorator to odpala sie chrome i strona kodi openelec. mimo wszystko chcialbym moc wejsc na rpi z poziomu ekspoatatora aby zgrac pliki z komputera na rpi.
#linux
Komentarz usunięty przez autora
Później
WIN+Ri\IP.DO.OPEN.ELEC\ip_rpi@jaguar963 na telefonie przez ftp z total commandera
@ManamanaTuriruriru spróbuję
@hdh3he3: jest dostep do konsoli tylko z tego co czytalem to ten open elec to jakis kastrat linuksa wiec nie wiem jak ze sciaganiem dodatkowych programow.
jezeli chodzi o drugie pytanie to da sie postawic, postawilem, ale windows go nie widzi :) widzi go telefon ale w windowsie proboje go uruchomic
w windows 10 nalezy w Panel sterowania\Sieć i Internet\Centrum sieci i udostępniania\Zaawansowane ustawienia udostępniania wylaczyc: udostepnianie chronione haslem
nastenie przez win + r i wlepic ip. teraz tylko zmapowalem folder i oto mam juz dysk podlaczony do rpi sluzy mi jako
samo kodi dziala lepiej, takie mam odczucie, aplikacja youtube w koncu mi dziala bo na osmc to byl jakis zart
jezli chodzi o reszte to nie wiem, pewnie sie da jak sie poinstaluje odpowiednie pakiety