Aktywne Wpisy
tak-nie-wiem +177
Rewolucja w technologii mobilnej, która była... ale jednocześnie jej nie było.
Okolice lat 2007 - pozostaniemy jeszcze przy tym okresie - były czasami, gdy rynkiem mobilnym rządził system Symbian. I "rządził" to mało powiedziane, był niemalże monopolistą. Pojawiały się co prawda takie rozwiązania jak Windows CE Microsoftu (rok 2002), czy BlackBerry (także 2002), ale były to rozwiązania mimo wszystko niszowe.
Tymczasem w Mountain View - niewielkim mieście z pięknym widokiem na górę
Okolice lat 2007 - pozostaniemy jeszcze przy tym okresie - były czasami, gdy rynkiem mobilnym rządził system Symbian. I "rządził" to mało powiedziane, był niemalże monopolistą. Pojawiały się co prawda takie rozwiązania jak Windows CE Microsoftu (rok 2002), czy BlackBerry (także 2002), ale były to rozwiązania mimo wszystko niszowe.
Tymczasem w Mountain View - niewielkim mieście z pięknym widokiem na górę
Wontensso +10
Kurła od 3 miesięcy próbuje sprzedać działkę budowlaną 20 arów w lubuskim w okolicach gorzowa wlkp. Za dobrą cenę. Na prawdę fajna, przy lesie. Na wsi. Co jest nikt nie chce się budować? 10k odsłon na otodom i 1 telefon
#nieruchomosci
#budujzwykopem
#dom
#nieruchomosci
#budujzwykopem
#dom
Jakiś czas temu brałem udzial w wypadku. Przechodziłem w miejscu wyznaczonym na drodze, ale typ wpadł zza zakrętu i lekko mnie puknął tak, że przez pare dni cięzko mi się chodziło i oddychało. Chciałem to na spokojnie załatwić, bo wtedy miałem gorszy dzień, ale typ zaczął się rzucać że co ja tam robie, to #!$%@?łem się i zadzwoniłem po policje. Ci przyjechali, spisali zeznania, wzieli numery mnie zawiezli do lekarza, zeby mnie zobaczył. Ten orzekł, że nic wielkiego mi się nie stało, nawet l4 mi nie chciał wypisać. Pomyślałem, że może coś ugram z jakimś odszkodowaniem czy coś. Poszedłem na policje by zdobyć nr tego typa, czy tam tablice rejestracyjne, czy ubezpieczenia oc. A tam mi powiedzieli, że samochód był PRAWDOPODOBNIE kradziony i ten typ znikł razem z samochodem. Czy jest możliwość, że zdobęde jakoś te numery, czy np. mogą mi ich nie udostępnić bo zabrania tego śledztwo. A jeśli dostane, to czy jest możliwość zdobycia paru cebul od ubezpieczyciela?
@NecroYuggoth: a poniosłeś szkodę?