Aktywne Wpisy

Tacho_ +29
Pytanie do dzieciatych facetów ...
Który z was z nieprzymuszonej woli dążył lub nalegał na posiadanie kaszojada?
Co rozmowa w biurze albo miedzy znajomymi, to cały czas narzekanie. Raz, że trzeba więcej #!$%@?ć, dwa że w sumie to ona nalegała, trzy że lekarze i inne obowiązki.
Już sam nie mogę rozróżnić zwykłego #!$%@?, czy faktycznie, facet chciałby sobie przeżyć spokojnie życie a dostaje:
szantaż emocjonalny prowadzący do wykorzystania seksualnego, w celu zaspokojenia
Który z was z nieprzymuszonej woli dążył lub nalegał na posiadanie kaszojada?
Co rozmowa w biurze albo miedzy znajomymi, to cały czas narzekanie. Raz, że trzeba więcej #!$%@?ć, dwa że w sumie to ona nalegała, trzy że lekarze i inne obowiązki.
Już sam nie mogę rozróżnić zwykłego #!$%@?, czy faktycznie, facet chciałby sobie przeżyć spokojnie życie a dostaje:
szantaż emocjonalny prowadzący do wykorzystania seksualnego, w celu zaspokojenia
Davvs +487

![[AMA] Paweł Fajdek, pięciokrotny mistrz świata w rzucie młotem](https://wykop.pl/cdn/c0834752/cb6c48282d3c4c70261f8afb5f9fa77e36d122724502ac5937f39f268d049939,q70.jpg)

Czy na takich aukcjach można normalnie kupic gierke i wszystko będzie z nią ok ? Kupywał ktoś już?
#xboxone
Wystarczy się zalogować, pobrać grę i można grać."
To i tak piractwo, w dodatku dla debili bo jeszcze za to płacisz paserowi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Brak możliwości ustawienia konta jako domowe.
Brak możliwości zmiany hasła na własne. .
@C13CH4N:
@bajorson: Potrzeba zwolnienia miejsca, awaria nośnika. Poza tym zwróć uwagę, że koleś daje na grę 30 dni gwarancji. Nie wiem jaką politykę stosuje MS, ale jeśli ewentualnie zbanują konto po upływie tego czasu, to będziesz mógł sprzedającego w dupę pocałować.
Ale jeśli aż tak ci zależy żeby w to zagrać niższym kosztem, a powyższe zagrożenia ci nie przeszkadzają, to proszę, przynajmniej kup
@C13CH4N: