Mirki problem, moj rm note 3 pro sie wylaczyl i aby go wlaczyc trzeba go odblokowac. Niefart polega na tym ze telefon nie przyjmuje mojego odcisku ani mojego wzoru odblokowania. Mial ktos tak? Wiecie jak go odblokowac? Z gory dzieki #xiaomi
@m4rcino: Jest kolejny problem: remote:Critical partition flashing is not allowed podczas flashowania i jak wyczytałem, to dotyczy to odblokowania bootloadera co zabierze kilka dni... Masakra
@m4rcino: No właśnie chyba nie mam. Klikam w Miflashu żeby flaskował i wyskakuje jak w obrazku. Wyczytałem, że to wina że nie jest odblokowany albo tego, że nie mogę wejść w tryb download, bo jak trzymam vol+ i power to się nie pojawia download, więc mam go na fastboot podłączonego. Już mam dość Edit: próbowałem w dwóch wersjach flasha
@m4rcino: System to Win 7, a o sterownikach nie mam pojęcia, ale już się zflashowało, czekam bo telefon się odpala i zaraz będę wiedział czy wszystko ok. Tylko innym programem flashującym puściłem.
@m4rcino: Wszystko działa, trochę było męczarni, szczególnie, że robiłem to pierwszy raz, ale nie było innego wyjścia. Szkoda, że za głupi wybryk telefonu (nie mam pojęcia dlaczego nie przyjmowało mojego odcisku i kodu) musiałem przypłacić stratą części danych (choć na szczęscie nie było za dużo strat). Dzięki po stokroć kolego za pomoc, możesz na pw podesłać numer konta to się odwdzięczę. Jak ktoś będzie miał pytania to polecam tego użytkownika:)
#xiaomi
źródło: comment_xu7WpJj7PTVi7NELeFdMxtCuOvyUOMYr.jpg
Pobierzźródło: comment_uSG6WG6NjPlDfviQQbPGIWpXwATvCUiW.jpg
PobierzEDIT: puściłem przez XiaoMiFlash(beta) i na razie idzie... Miejmy nadzieję, że wszystko będzie ok
źródło: comment_uedVupFWrfqdozHwZsUfKbq2sFqAcdHW.jpg
Pobierz